Švihadlo za dvacet tisíc. Do kolekcí luxusních značek se dostávají i bizarní kousky

Louis Vuitton

Louis Vuitton Zdroj: Profimedia.cz

Jak dodat svým pálkám styl? Stačí mít u sebe něco kolem 51 tisíc korun
...a dostanete i míčky
Stylový set golfových míčků od Louis Vuitton
...za skoro dvacet tisíc korun může být váš
Jak se asi skáče přes švihadlo za skoro 17 tisíc korun?
26
Fotogalerie

Jejich výrobky stojí mnohdy i desítky tisíc. Značky Luis Vuitton, Dior nebo Balenciaga nepředstavují lidovou záležitost. A to ani v případě, kdy jejich loga nesou i tak zdánlivě banální předměty jako švihadlo. Prohlédněte si výstřední kousky z nabídky luxusních značek.

Nová kolekce značky Louis Vuitton v sobě kromě elegantních módních produktů ukrývá i pár zvláštností. Nedávno představila svá pouzdra na pingpongové pálky. Pokud se rozhodnete si je pořídit a dodat svému sportovnímu náčiní punc exkluzivity, připravte si 2210 dolarů - tedy asi 51 tisíc korun.

Slavná značka si však pro sportovce, kteří chtějí utrácet, připravila i další možnosti. V nabídce naleznete i švihadlo za v přepočtu 16 790 korun, sadu na hraní plážového tenisu (68 400 korun), sadu golfových míčků (necelých 22 tisíc korun) nebo volejbalový míč se síťkou za více jak 68 tisíc korun.

S novou kolekcí se odvázala i populární značka mezi mladými lidmi Supreme. I ta částečně cílí na pohybové aktivity, ale nabídne například i osvěžovač vzduchu ve tvaru královské koruny. Kromě extravagantního doplňku do bytu si dále můžete pořídit i bicí soupravu, šnorchl nebo třpytky pro rybáře. To vše samozřejmě s motivy Supreme. Na další zvláštnosti z (nejen) módního světa se můžete podívat v přiložené galerii.