Tuningové golfové vozítko stojí tolik co tříllitrové audi

Golfový vozík Garia Mansory

Golfový vozík Garia Mansory Zdroj: Profimedia.cz

Golfový vozík Garia Mansory
Běžný golfový vozík Garia
Golfový vozík Garia Mansory
Golfový vozík Garia Mansory
Golfový vozík Garia Mansory
6
Fotogalerie
Dánská společnost Garia je známým výrobcem golfových vozíků. Jde o špičkové produkty, ve kterých se snoubí know-how věhlasných motoristických firem. Vozítko například pohání elektrický agregát od firmy, která pro Ducati vyrábí převodovky. Hliníkové profily zase pocházejí z firmy dodávající stejné součástky také pro Aston Martin, Jaguar a Volvo. A když se prvotřídní výrobce ještě spojí s luxusním úpravcem automobilů – Mansory – je na světě klenot mezi golfovými vozíky.

Německo-švýcarská firma Mansory světově proslula úpravou supervozů jako Rolls-Royce, Aston Martin či Bentley. Luxusní úprava vozíku Garia, jehož design navrhl dánský designér Anders Lynge, byla představena na ženevském autosalonu jako „supersport mezi golfovými vozíky“.

Vozítka od firmy Garia lze snadno „legalizovat“ i pro jízdu v normálním provozu. Stačí přidat předpisové pásy, postranní zrcátka a hydraulický brzdný systém. Každopádně vězte, že kousek ze zlaté edice od Mansory vás vyjde přibližně na tolik, co třílitrové Audi A4 Avant. Stojí 40 tisíc liber.