Valentýnská inspirace

Zdůrazněná ženskost. Značka Lise Charmel dokazuje, že máloco ozdobí ženu tak jako krásné prádlo

Zdůrazněná ženskost. Značka Lise Charmel dokazuje, že máloco ozdobí ženu tak jako krásné prádlo Zdroj: le chaton, Jaroslav Halas

Valentýn je jedněmi milován a oslavován a druhými zatracován jako komerční svátek, který vytlačuje český 1. máj. Ať už patříte do prvního nebo druhého tábora, potěšte sebe či drahou polovičku luxusním spodním prádlem či doplňky, jež vás zaručeně rozehřejí i v mrazivém únorovém počasí.

Spodní prádlo už dávno není jen bílá podprsenka a bavlněné kalhotky. Na výběr je mnoho různých střihů, barev i provedení – satén, hedvábí, krajky, vypracované modely plné barev, nápadité detaily, chytrá zapínání. Přestože každý rok značky chrlí nové a nové trendy, žena by se měla při výběru prádla řídit zejména svými křivkami a tím, jak se v čem cítí.

Ženy si často vybírají nevhodnou velikost podprsenky, proto je lepší nechat si poradit přímo v butiku. To, co na ramínku může vypadat dokonale, nemusí vždy perfektně sednout a naopak. Je tak dobré udělat si čas, vyzkoušet různé střihy a najít takové spodní prádlo, které zdůrazní přednosti a zdvihne sebevědomí. Pomocí střihu lze dosáhnout zvětšení poprsí stejně jako zúžení či zvednutí. Výborně vám poradí v buticích Le Chaton či Chez Parisienne.

Ani zlato, ani stříbro. Akrylický krystal se vsazenými kameny je lehký, pevný, antialergický a velmi příjemný na dotekAni zlato, ani stříbro. Akrylický krystal se vsazenými kameny je lehký, pevný, antialergický a velmi příjemný na dotek | le chaton, Jaroslav Halas

Spodní prádlo potěší sice muže často mnohem víc než ženu, která jej nosí, přesto by se partneři neměli pouštět do jeho výběru. Nevhodná velikost a střih nejen nemusí padnout, ale může také urazit, a to je určitě to poslední, čeho bychom se během romantického večera chtěli dopustit. Mnohem lepší je sáhnout po netradičním šperku, jenž potěší drahou polovičku a doplní její přirozenou krásu. Posledním hitem jsou designové šperky značky Cristaluna z transparentního nebo barevného akrylického krystalu ozdobeného komponenty Swarovski Elements. „Šperky jsou unikátní tím, že mohou vytvořit dojem, že kameny zdobí přímo kůži, což působí netradičně a sexy,“ prozrazuje Jiří Horák ze společnosti luxorshop.cz, jež šperky distribuuje.

Autorka je spolupracovnicí redakce