Viladomy Azalková nabídnou originální komfortní bydlení

Hledáte ideální řešení pro vaše bydlení? Řešením by mohl být projekt Pražské správy nemovitostí, spol. s r. o., jehož důmyslnost a originalita spočívají hlavně v dispozičním řešení jednotlivých bytů. Díky pestré struktuře nových bytů, zejména pokud jde o jejich velikost, by si tady měl vybrat každý.

Hledáte ideální řešení pro vaše bydlení? Řešením by mohl být projekt Pražské správy nemovitostí, spol. s r. o., jehož důmyslnost a originalita spočívají hlavně v dispozičním řešení jednotlivých bytů. Díky pestré struktuře nových bytů, zejména pokud jde o jejich velikost, by si tady měl vybrat každý.

Projekt Viladomy Azalková v pražské Hostivaři nabídne jak menší byty 1+kk, tak například „řadový domek“ s vlastním vstupem. Dále jsou v domě k dispozici mezonetové byty s vlastní střešní terasou, kde je nádherný výhled. Tento projekt nabízí celkem 27 bytů, byty 1+kk, 2+kk, 3+kk, 4+kk s balkonem nebo terasou nebo také byty 3+kk s předzahrádkami. K dispozici je zde 27 parkovacích stání a přímo u domu bude vytvořeno další místo pro parkování, například pro návštěvy. Noví majitelé bytů si budou moci vybrat z několika druhů dřevěných sendvičových podlah a nadčasových obkladů a zrcadel v koupelnách. Standardy byly pečlivě vybírány tak, aby byly sestaveny nejen z kvalitních materiálů, ale také aby se hodily k designu celého projektu a působily příjemně, útulně i moderně. Na terasách bude exotické dřevo.

#####Lokalita, dostupnost, prostředí

[file:10200:small:right]

Velmi pěkný a zajímavě řešený dům je zasazen do klidné zástavby rodinných domků, v příjemné lokalitě Prahy 10 v Hostivaři, která kromě přírodního prostředí nabízí kompletní vybavenost, jako například zdravotnická zařízení, školky a různé školy, dále sportovní centrum, kde je možné aktivně relaxovat, ale také množství restaurací, příjemných posezení a obchodů s různým sortimentem, a to vše situované v blízkém nákupním centru Park Hostivař. K této lokalitě neodmyslitelně patří veliká Hostivařská přehrada, obklopená krásným a rozlehlým lesoparkem, který nabízí spoustu možností kvalitní relaxace. Dobrá dostupnost byla při výběru lokality samozřejmostí, MHD pár minut chůze od domu, tramvajová zastávka Zahradní město, odkud se pohodlně a za malou chvíli dostanete na metro A, Skalka, nebo třeba bez přestupu až k Pražskému hradu.

#####Velmi příznivé ceny bytů

Ceny bytů se pohybují od 56 100 Kč/m2 vč. DPH. Garážové stání nabízí investor za velmi příznivou cenu, a to za 199 000 Kč vč. DPH. V souvislosti s použitými materiály a vysokou úrovní standardů jsou tyto ceny velmi příznivé. Jedním z velkých kladů tohoto projektu je počet bytů. Vzhledem k jejich menšímu počtu získávají klienti velmi klidné bydlení s dostatečným soukromím. Další velkou výhodou projektu je, že ho investor financuje z vlastních prostředků, tudíž není zatížen žádným úvěrem. Stačí, když zaplatíte nejdříve 50 tisíc korun rezervační zálohu, při podpisu smlouvy o smlouvě budoucí doplatíte zálohu do 15 procent z kupní ceny a zbytek kupní ceny hradíte až po podpisu kupní smlouvy, která se podepisuje až po vydání kolaudačního rozhodnutí.

Veškeré informace týkající se tohoto projektu naleznete na jeho webových stránkách www.azalkova.cz, nebo je získáte přímo u investora projektu, kterým je firma Pražská správa nemovitostí, spol. s r.o., tel.: +420 841 600 700, 725 753 753.