Zápisník Marka Schwarzmanna: Bez čeho to nejde

Průběh demonstrace proti vládním opatřením namířeným proti koronaviru. Vystoupil na ní například i Václav Klaus. (10. leden 2021)

Průběh demonstrace proti vládním opatřením namířeným proti koronaviru. Vystoupil na ní například i Václav Klaus. (10. leden 2021) Zdroj: Václav Burian

Exprezident Václav Klaus byl načapán v zavřené restauraci a bez roušky. Byl tam přes hodinu (12.1.2021)
Grafická karta
3
Fotogalerie

Máte nějakou grafickou kartu? A mohl bych ji vidět? To jsou nyní nejčastější slova českých počítačových hráčů směrem k tuzemským e-shopům. 

Nové výkonné herní grafiky prostě nejde sehnat a světlo na konci tunelu této situace je zatím v nedohlednu. Postavit pořádnou novou herní bednu se v této době prostě nedá a je lepší si raději počkat. Třeba se i dočkáme.

Česko se očividně neobejde bez nějaké té kauzy pobytu v zavřených restauracích. Loni třeba pobavil Kalousek na „jednom“ pivu. Máme tu také dlouhodobě restaurace, které odmítají zavřít. V pondělí doběhla starší kauza s podnikem, který na podzim hostil Faltýnka a Prymulu. A hned v úterý začala kauza nová, s exprezidentem Klausem, který v restauraci strávil hodinu. Prý potřeboval na záchod. Asi se tam zasekl při hraní Angry Birds.