Dokonalé fotky i za tmy. Tímto mobilem budete profesionálně fotit i natáčet

Zdroj: vivo Tech GmbH

7
Fotogalerie

Novinka z oblasti fotomobilů – smartphone vivo X90 Pro – staví na silných stránkách svého předchůdce v oblasti fotografování a natáčení při slabém osvětlení a v noci. Mimo to ale přináší i výjimečnou výbavu a výkon, který se nezastaví před žádnou výzvou.

Společnost vivo přináší na evropský trh třetí generaci prémiových smartphonů zaměřenou na fotografické funkce se zobrazovacím systémem vyvinutým v rámci globálního partnerství společností vivo a ZEISS. Nový vivo X90 Pro nabídne mimořádnou kombinaci hardwaru a softwaru, doplněnou o umělou inteligenci, pro dosažení těch nejlepších výsledků při focení a nahrávání videa.

vivo Tech GmbH

Tento smartphone je bez nadsázky splněným snem všech nadšenců do digitální fotografie. Jedno zadní straně vévodí velké oko, skrývající 50Mpx hlavní fotoaparát spolu s 50Mpx portrétním a 12Mpx ultra širokým fotoaparátem a dalšími doplňkovými senzory pro co nejlepší kvalitu každého záběru. Celou sadu chrání před poškozením odolné sklo Corning Gorilla Glass. V porovnání s modelem X80 Pro nabídne tento model vyšší citlivost na světlo a dokonalejší stabilizaci obrazu, takže zvládnete pořídit dokonale jasné a ostré záběry i ve velmi špatných světelných podmínkách.

Ve spolupráci se společnosti ZEISS vznikla také celá řada doplňkových funkcí a nastavení uživatelského rozhraní fotoaparátu, se kterými máte téměř neomezené možnosti, jak využít výkonný fotoaparát tohoto smartphonu. Speciální funkce ZEISS Natural Color 2.0 je pak kalibrována tak, aby prezentovala barvy co nejvěrněji a přiblížila pořízené snímky tomu, co při focení vidíte vlastníma očima.

Výkon pro práci i zábavu

Nový vivo X90 Pro je prvním chytrým telefonem v Evropě, který je vybaven platformou MediaTek Dimensity 9200. Tato efektivní a vyvážená čipová sada, která je výsledkem spolupráce společností vivo a MediaTek, umožňuje ve spojení s čipem vivo V2 dosáhnout skóre v benchmarku AnTuTu až 1,26 milionu. Toto spojení také zlepšuje grafický výkon telefonu, což v kombinaci s funkcí Ray Tracing a 120Hz obnovovací frekvencí displeje dává vynikající základ pro všechny uživatele, kteří si rádi zahrají hry i na mobilu.

vivo Tech GmbH

OLED displej telefonu je vyladěn tak, aby na své 6,78palcové mírně zakřivené ploše poskytl co největší pohodlí a nejvěrnější vykreslení barev. Navíc je vyrobený z nového luminiscenčního materiálu, který účinně redukuje modré světlo pro ochranu vašich očí i při dlouhém používání. O chlazení telefonu se postará chladící plocha telefonu složená ze struktury až 24 vrstev pro odvod tepla z procesoru do rámu telefonu, takže se nemusíte bát přehřívání vnitřních komponent.

Zcela nové úrovně dosahuje vivo X90 Pro také v rychlosti nabíjení díky zapojení 120W Dual-Cell FlashCharge. V rychlém režimu nabíjení znovu získáte 50 % energie už za 8 minut a 10 sekund! O moc pomalejší není ani tzv. vyvážený režim pro každodenní nabíjení, který dokáže baterii zcela nabít za pouhých 29 minut. Smartphone také podporuje známé 50W bezdrátové nabíjení FlashCharge, které bylo představeno u loňského modelu X80 Pro.

Atraktivní cena

Nový smartphone vivo X90 Pro se v Česku prodává v černém provedení u  maloobchodních prodejců za atraktivní cenu 26 999 Kč. Více informací naleznete na www.vivo.com  nebo na IG vivo_czech.

vivo Tech GmbH