Nejlepší společník pro práci i zábavu. Takové je nové vivo X100 Pro

Zdroj: vivo

2
Fotogalerie

Společnost vivo uvádí v České republice svůj zbrusu nový smartphone X100 Pro. Díky spolupráci se společností ZEISS přináší řadu technologických vylepšení, které zpříjemní a usnadní každodenní používání mobilního zařízení. Pyšnit se může špičkovou výdrží baterie, výkonem, fotoaparátem nejvyšší kvality a elegantním designem, který si získá každého.

Nová vlajková loď je výkonnostní špičkou ve světě smartphonů. Model X100 Pro je vybaven tandemem výkonných čipů. Nejnovějším obrazovým čipem V3 a procesorem Dimensity 9300, jenž se může pochlubit osmi jádry a oproti předchůdcům tak představuje obrovský výkonnostní skok. Vysoký výkon úspěšně vyvažuje velkokapacitní baterie s podporou rychlého nabíjení (až 100W FlashCharge, Dual-Cell) díky které budete mít mobilní zařízení stále v pozoru a připravené pro jakoukoliv příležitost. Nemusíte se tak bát celého dne hovorů, vyřizování mailů, ale i zábavného odpočinku.

X100 Pro také šetří zrak díky LTPO displeji, který jistě oceníte po celém dni před obrazovkou. Displej je navíc vybaven větší zobrazovací plochou, která je vždy zapnutá, a může dosahovat lokálního maximálního jasu až 3 000 nitů, což zajišťuje skvělou viditelnost i za jasného slunečního světla. K pohodlnému použití přispívá i elegantní operační systém FunTouch 14 založený na nejaktuálnější verzi systému Android, s širokými možnostmi přizpůsobení a maximálním důrazem na soukromí a zabezpečení.

Špičkové fotografie

Model X100 Pro mimo jiné boduje schopností pořizovat vysoce kvalitní fotografie. Je vybaven palcovým hlavním fotoaparátem, inovativním teleobjektivem ZEISS APO s technologií plovoucí čočky a superširokoúhlým fotoaparátem. Díky tomu je smartphone připraven poskytovat maximální flexibilitu fotografování při různých příležitostech.

vivo

Spolehnout se na něj můžete za zhoršených světelných podmínek, při pořizování portrétů nebo při focení z bezprostřední blízkosti a velké vzdálenosti. Kromě samotné techniky pomáhá při fotografování a pořizování videí i vylepšený obrazový procesor. Ten pomáhá například při specifických momentech západu a východu slunce, které umí smartphone sám rozpoznat a přizpůsobit parametry pro optimální výsledek.

Prémiový design

Nový X100 Pro navazuje na odkaz elegantního, stylového a decentního designu řady X. Charakteristickým prvkem je nadčasový prstenec kolem modulu fotoaparátu, inspirovaný srpkem měsíce, a také prémiová černá barva Asteroid Black. Výběr prvotřídních materiálů pomáhá s odolností telefonu vůči opotřebení, vysokým teplotám, korozi a také vůči vodě a prachu s normou IP68. S výkonným a elegantním X100 Pro prostě zaujmete za každých okolností.

vivo

Novinka zamíří do prodeje v České republice 30. ledna s doporučenou maloobchodní cenou 26 999 korun. U vybraných prodejních partnerů navíc k nákupu získáte jako dárek bezdrátová sluchátka TWS 2 ANC Blue v hodnotě 2999 korun.