Saunia navyšuje obrat. Další emise je splacena, investice Saunia přináší zisk

Zdroj: Saunia, s.r.o.

5
Fotogalerie

Společnost Saunia systematicky navyšuje svůj obrat, v roce 2023 dosáhla meziročně 30% nárůstu tržeb a získala 50 tisíc nových zákazníků. Zájem o služby Saunia a navyšování tržeb potvrzuje jednoznačný trend růstu společnosti. Zvýšená poptávka je zřejmá také od investorů, i Saunia investice se těší pozitivnímu zájmu středních a menších investorů.

Motivace investorů je jednoduchá, dluhopisy Saunia vyplácí úroky i jistiny vždy řádně v určených termínech a přináší tak investorům slibovaný zisk. Stejně tak tomu bylo u poslední emise v únoru letošního roku, kdy bylo investorům vyplaceno 24,85 mil Kč. Reálné zkušenosti s investicí Saunia jsou jednoznačně pozitivní.

Stabilita nabídky dluhopisů Saunia je dána silným a populárním businessem, svou roli hraje obliba značky Saunia a kvalita nabízených služeb. Široká síť poboček má své stálé zákazníky, ale také neustále přitahuje nemalé množství nových zákazníků.

„Saunia jede jak dobře namazaný stroj, zvládá i náročný terén v podobě nepříjemných covidových omezení a potvrzuje svou sílu a životaschopnost. I přes netradiční zimu jsme dosáhli rekordní návštěvnosti a získali jsme 50 tisíc nových zákazníků“, komentuje uplynulé období Bohumil Píše, ředitel Saunia.

Díky obnovení činnosti po covidových opatřeních a pozitivním výsledkům v roce 2023 se rozběhla na plné obrátky také expanze a příprava na vybudování nových poboček, která musela být v roce 2021 a 2022 utlumena.

„Aktuálně probíhají jednání a máme rozjednáno několik míst pro nové pobočky v České republice, ale hlavně v zahraničí. Na nejbližší období dvou let připravujeme výstavbu 5 nových poboček“, dodává k situaci kolem expanze společnosti ředitel Bohumil Píše.