Spořicí produkt, který zhodnotí vaše finance, využívají již tisíce Čechů

Zdroj: Shutterstock

Jeden z nejúspěšnějších spořicích produktů s názvem Spoření bez limitů, uvedla loni na český trh slovenská VÚB banka. Klienti si do něj za poslední rok uložili dokonce několik miliard korun. Proč je právě tento spořicí produkt tak populární?

Slovenská banka boduje na českém trhu v konkurenčním prostředí tuzemských spořicích produktů především díky své flexibilitě a snadnému online přístupu. Navíc je celý spořicí účet zcela bez podmínek – bez poplatků, bez limitů a zdarma. „Těší mě, že se našemu produktu Spoření bez limitů mimořádně daří a díky němu zhodnocují své úspory již tisíce klientů," říká Martin Techman, člen představenstva a ředitel retailového bankovnictví VÚB.  

Spoření bez limitů nabízí atraktivní úrokovou sazbu 6,15 % p.a. s úročením na denní bázi. A to nejen ze samotného vkladu, ale i z úroků z úroků, takzvanému složenému úročení. Díky tomu tak mohou klienti VÚB na svých úsporách vydělat ještě více. Finanční prostředky mohou na účet posílat jednorázově nebo pravidelně. Pokud klienti kdykoliv své peníze potřebují, mohou se k nim jednoduše dostat bez jakýchkoli sankcí či poplatků.

Spoření bez limitů v sobě spojuje všechny výhody nové generace online produktů:

  • Spoření si můžete založit online zdarma prostřednictvím mobilu, tabletu nebo počítače.
  • Stačí vám občanský průkaz a jeden další osobní doklad a bankovní účet jakékoliv banky působící v ČR.
  • Peníze máte vždy k dispozici.
  • Peníze či jejich část můžete kdykoliv bez sankcí a poplatků zaslat na libovolný účet v IBAN.
  • Žádné papírování, žádná návštěva pobočky.

Online služby jsou pohodlné a bezpečné

Online bankovnictví se stávají čím dál jednoduššími a mimořádně pohodlnými, většina bankovních procesů je dnes již dokonce tak jednoduchá, že je klienti ani nechtějí vyřizovat jinak než online. To si zároveň žádá vysokou míru zabezpečení, na kterou VÚB klade mimořádný důraz.

Založení spoření bez limitů rychle a bez návštěvy pobočky

  1. Online žádost najdete na adrese www.vub.cz/sporeni-bez-limitu/.
  2. Naskenujte dva doklady totožnosti prostřednictvím fotoaparátu.
  3. Vyplníte krátký dotazník.
  4. Ze svého běžného účtu odešlete ověřovací platbu ve výši 1 Kč.
  5. Vaše bezlimitní spoření bude schváleno následující pracovní den

V případě jakýchkoli dotazů je vám k dispozici služba Kontakt na telefonním čísle +420 2 270 460 70, kontakt@sporenibezlimitu.cz, nebo najdete odpovědi na nejčastější dotazy na našem webu.

VÚB je druhou největší bankou na Slovensku s řadou mezinárodních ocenění a je součástí jedné z největších evropských finančních skupin Intesa Sanpaolo.