Spořte na své sny stejně jako tisíce Čechů. Bez limitů a s úrokem 6,15 % ročně

Zdroj: Shutterstock

Tisíce spokojených českých klientů vložily svou důvěru a úspory do inovativního Spoření bez limitů od slovenské VÚB banky. I po téměř roce nabízí jednu z nejvyšších úrokových sazeb na trhu ve výši 6,15 % p.a., s denním úročením, bez limitů a sankcí za předčasný výběr. Navíc si ho snadno sjednáte na pár kliknutí z mobilu, třeba během polední pauzy.  

Na jaký sen si spoříte? Možná máte dokonce celou horu snů - vymalovat si pokoj, naučit se hrát na bicí, klidněji usínat s vyřešenou finanční rezervou, báječně si užít nejvýznamnější výročí na světě nebo... mít pořádné turistické boty na příští výlet do Tater? Ať tak či onak, s jednou z nejlepších úrokových sazeb na trhu a flexibilitou běžného účtu budete mít svůj spořicí cíl rychleji na dosah.

Unikátní Spoření bez limitů

Představila ho slovenská VÚB banka před necelým rokem a dnes spoří spokojeným klientům miliardy korun. Stále si udržuje úrokovou sazbu 6,15 % p.a. - jednu z nejvyšších na českém trhu, každý den připisuje úroky, stále neomezuje výši naspořené částky, stále neúčtuje žádné sankce za předčasný výběr, jako je tomu u běžných termínovaných vkladů s časovým omezením. Další výhodou je vyšší celkový úrokový výnos, protože připsané úroky se také skládají, což znamená, že pokud si prostředky během roku nevyberete, můžete nakonec vydělat i více než 6,15 % p.a..

Spoření bez limitů je spořicí produkt nové generace. Kromě atraktivní úrokové sazby poskytuje také flexibilitu běžného účtu bez poplatků a sankcí. Své úspory můžete posílat jednorázově nebo opakovanými vklady, a kdykoli budete potřebovat jejich část, máte k nim přístup hned následující den. Je to ideální řešení pro odkládání úspor i několikrát měsíčně a můžete ho využít, kdykoli potřebujete.

Jak nastavit spoření bez limitů?

Jedná se o online produkt, který si můžete nastavit klidně jen za pomoci mobilu, tabletu nebo počítače z pohodlí obývacího pokoje nebo během polední pauzy v práci během pár minut. Stačí vám k tomu občanský průkaz, druhý osobní doklad a běžný účet na vaše jméno u některé z českých bank (nebo pobočky zahraniční banky se sídlem v ČR).

Online žádost najdete na https://www.vub.cz/sporeni-bez-limitu/, naskenujete si doklady totožnosti fotoaparátem, pořídíte 2 fotografie podle pokynů, vyplníte krátký dotazník, pošlete ověřovací platbu 1 Kč z vašeho běžného účtu (kterou vám vrátíme) a vaše bezlimitní spoření může být schváleno následující pracovní den. V případě jakýchkoli dotazů jsou vám k dispozici pracovníci našeho kontaktního centra na telefonním čísle +420 2 270 460 70, kontakt@sporenibezlimitu.cz nebo najdete odpovědi na často kladené otázky na našich webových stránkách.