Výjimečné pick-upy od IMOFA: Jeep Gladiator a Piaggio Porter NP6

Zdroj: IMOFA AUTO,spol.s r.o.

3
Fotogalerie

Ať už hledáte pick-up pro tvrdou práci na staveništi, pro dobrodružné výpravy do terénu nebo pro každodenní využití při svém podnikání, v IMOFA najdete vždy to pravé. Jako autorizovaný dealer vozů značek Jeep a Piaggio Commercial nabízíme širokou škálu pick-pů, které uspokojí nejrůznější potřeby našich zákazníků.

Nezmeškejte poslední šanci si pořídit Jeep Gladiator

Přijďte si k nám pro Jeep Gladiator dříve, než se prodej tohoto úžasného pick-upu ukončí. Právě teď máme skladem posledních pár kusů tohoto jedinečného pick-upu s pořádným naftovým šestiválcem a neuvěřitelnými terénními schopnostmi. Využijte tuto poslední šanci a staňte se majitelem tohoto ikonického vozu.

Gladiatora umíme i na operák

Líbí se vám náš pick-up od Jeepu, ale nechcete si ho rovnou kupovat? Není problém! Přijďte si k nám pro Gladiatora na operativní leasing. Nabízíme ho již od 23 273 Kč bez DPH měsíčně. Ale pozor, nabídka platí pouze na 7 vozů.

V měsíční splátce je obsaženo vše potřebné pro bezstarostný provoz vozu: údržba, opravy i komplexní pojištění, které zahrnuje povinné ručení, havarijní pojištění a také pojištění skel. A aby vaše jízda byla opravdu bez starostí, tak je součástí našeho operativního leasingu i nonstop asistenční služba.

IMOFA AUTO,spol.s r.o.

Piaggio Porter NP6 je praktický a cenově dostupný pick-up

Kompaktní, ale zároveň prostorný, tak by se dal v krátkosti popsat pick-up Piaggio Porter NP6.  Díky nízkým provozním nákladům a cenové dostupnosti je tento pick-up ideálním řešením pro ty, kdo hledají efektivní způsob, jak přepravovat náklad, ať už ve městě nebo mimo něj.

Model Porter NP6 se nabízí jako valník, sklápěč a samotný podvozek. Co se pohonu týče, Porter NP6 je vybaven úsporným čtyřválcem o objemu 1,5 litru, který může spalovat buď benzín a LPG nebo benzín a CNG. Pick-up se navíc pyšní nízkou výšku ložné plochy a dokáže uvést až 4 EURO palety. A to ještě není vše! Pro ty, kdo potřebují specializovaný vůz, nabízí Porter NP6 širokou škálu možností nástaveb.

IMOFA AUTO,spol.s r.o.

O IMOFA

IMOFA je autorizovaný prodejce vozů Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Maserati a Piaggio Commercial a motocyklů značek Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio a Vespa. Nabídku společnosti IMOFA je možné si prohlédnout osobně v autosalonu na Praze 4 a Praze 5 nebo online na webu imofa.cz.