Trumpa zesměšňují hudebníci stejně jako dříve Zemana

Kandidát Republikánské strany Donald Trump

Kandidát Republikánské strany Donald Trump Zdroj: CTK

Hillary Clintonová a Donald Trump
Donald Trump
Donald Trump
Miloš Zeman
Miloš Zeman
7
Fotogalerie

Producent rappera Kanyeho Westa využil uniklou nahrávku republikánského kandidáta na prezidenta. Stalo se tak téměř přesně dva roky po zveřejnění nahrávek zesměšňujících českého prezidenta.

Co mají společného Miloš Zeman a Donald Trump? Ještě donedávna platilo, že jsou to především muži s podivným účesem. Ale nyní již mají společného více. Jejich odpůrci je považují za sprosťáky a nejnověji je hudebníci zesměšňují. Hitem internetu se stala skladba Grab Em By Da Pussy. V ní producent světoznámého rappera Kanyeho Westa Mike Dean nasamploval úryvky z nahrávek Donalda Trumpa, v nichž nevybíravým jazykem popisuje svůj vztah k ženám. To se ostatně stalo také hlavním tématem noční debaty obou prezidentských kandidátů.

Terčem humoru hudebníků se téměř přesně přede dvěma lety stal také český prezident. Tehdy vznikla řada remixů využívajících jeho proslulé vystoupení v Českém rozhlase, v němž Miloš Zeman kritizoval skupinu Pussy Riot nebo české novináře. A dle vlastních slov záměrně použil velmi nevybíravého jazyka. Pořad tehdy řešilo vedení veřejnoprávní stanice a rozhodlo, že se bude předtáčet. S tím však prezident nesouhlasil a přesunul svůj rozhlasový rozhovor na komerční stanici.

Zde si můžete poslechnout vybrané remixy proslovů Miloše Zemana: