Leo Express opouští další manažer

Leo Express (foto: Jan Šindelář)

Leo Express (foto: Jan Šindelář)

Soukromý železniční dopravce Leo Express přichází o dalšího člověka. Na začátku února opuští firmu tiskový mluvčí a manažer propagace Petr Kopáček. V krátké době je to už čtvrtá výrazná osoba, která z firmy odchází.

Tři klíčoví manažeři (marketingová ředitelka Renáta Dobiášová, výkonný ředitel Viktor König a obchodní ředitel Ivan Mojžíšek), ve firmě Leoše Novotného skončili na sklonku loňského roku nedobrovolně, protože majitel od nich „očekával lepší pracovní výsledky,“ Kopáček ale odchází na vlastní žádost. „Důvody mého odchodu jsou osobní. Loňský rok byl pro mě z pracovního hlediska mimořádně hektický, rozjížděli jsme unikátní projekt Leo Express. A nyní nejen po tom uplynulém roce, ale po více než sedmi letech intenzivní práci v oblasti public relations cítím, že je čas si dát na chvíli pauzu a odpočinout si,“ říká Kopáček, který ve firmě pracoval rok.

Jméno Kopáčkova nástupce má být zveřejněno v nejbližší době. Na pozici ředitele zákaznických služeb nyní nově nastoupil Alexandr Janušek, který má zkušenosti s řízením zákaznických služeb firem v Česku v zahraničí. Před příchodem do Leo Express byl výkonným ředitelem poradenské a marketingové společnosti Accelari. Podle informací serveru E15 je už vybrán i manažer na funkci obchodního a marketingového ředitele, jeho jméno ale firma zatím tají.

Společnost LEO Express nedávno v roli minoritního akcionáře posílil Jakub Havrlant, který se podílel na organizačních změnách a zároveň dohlíží nad dalším směřováním obchodu a marketingu.

Personální změny probíhají i u konkurence. Firmu Radima Jančury RegioJet opustí od března Aleš Ondrůj, dosud ředitel prodeje a zákaznického servisu. Ten ale i nadále bude řídit komunikaci matky RegioJetu firmy Student Agency.