Gastrokongres pro hoteliéry a restauratéry zacílí na moderní technologie v oboru

Gastronomie, ilustrační foto

Gastronomie, ilustrační foto Zdroj: Shutterstock

Gastronomie, ilustrační foto
Gastronomie, ilustrační foto
3
Fotogalerie

Kongres For Gastro & Hotel pro profesionály v segmentu HoReCa se zaměří na inovace, které přináší digitální doba. Ve čtvrtek 10. října bude ústředním tématem třetího ročníku kongresu v areálu PVA EXPO PRAHA motto:  „Úspěšný podnik v digitální době“.  

Během celodenní akce vystoupí významné osobnosti oboru a také proběhne křest a autogramiáda knihy, jejímiž autory jsou elitní šéfkuchaři Česka. Jaký program na účastníky čeká?

Půjde o největší odborné setkání majitelů, manažerů a exekutivních pracovníků hotelů, restaurací, kaváren, penzionů a dalších ubytovacích a stravovacích provozů, dodavatelů z oblasti pohostinství, zástupců asociací, svazů, ministerstev a odborné veřejnosti pořádaným v České republice.

Společně s odborným kongresem bude ve čtvrtek 10. října zahájen i čtyřdenní veletrh For Gastro & Hotel, jehož první den bude zaměřen primárně na obchodní jednání.

Během programu vystoupí významné osobnosti, například prezident Asociace hotelů a restaurací ČR Václav Stárek se svou přednáškou Digitální trh v pohostinství nebo expert na využití moderních technologií Petr Mára s tématem Budoucnost technologií pro hotely a restaurace. Vladimír Buťa z Mediatelu zase prozradí Tajné recepty z kuchyně digitálního marketingu.

Chybět nebude kuchařská show uznávaného šéfkuchaře Radka Davida působícího v prestižních pražských podnicích La Veranda a Babiččina zahrada. V rámci kongresového programu proběhne také slavnostní křest knihy Kuchařka Zlatého kuchaře – Recepty kuchařských hvězd zakončený autogramiádou.

Kongres vyvrcholí slavnostním galavečerem, v jehož úvodu promluví generální ředitelka Asociace malých a středních podniků ČR Eva Svobodová. Slavnostní program podpoří také umělecká vystoupení popové legendy Dalibora Jandy a vítězky show Česko Slovensko má talent, třináctileté bubenice Nikolety Šurinové. Na hosty galavečera bude čekat kromě oficiálního slavnostního programu také profesionální raut, řada prezentací a ochutnávek významných společností a možnost neformálního setkání s osobnostmi v oboru pohostinství.

Celým kongresovým dnem i slavnostním galavečerem bude provázet moderátor Vlasta Korec.

Zájemci se mohou přihlásit na: www.kongresforgastro.cz.