První česká značka již letos v Pařížské ulici

Zdroj: ALO diamonds

.
3
Fotogalerie

Již 27 let je ALO diamonds, česká klenotnická značka, leadrem na českém a slovenském trhu ve výrobě a prodeji diamantových šperků a diamantů. Po dobu svého působení se značka ALO diamonds stala synonymem pro luxus a kvalitu a svými diamantovými šperky dosáhla světového uznání.

ALO diamonds, jako první klenotnická česká značka a výrobce diamantových šperků, otevře na podzim roku 2022 svůj butik na nejprestižnější pražské adrese – v Pařížské ulici. Alojz Ryšavý, zakladatel a CEO ALO diamonds říká: „Otevření butiku v Pařížské ulici je dalším logickým krokem v rozvoji naší značky, která reprezentuje to nejlepší z českého klenotnictví.“ Tím se zařadí mezi známé klenotnické domy v Pařížské ulici, jako je Tiffany & Co., Cartier nebo Bvlgari.

ALO diamonds

Jako svůj jedenáctý projekt pro ALO diamonds jej navrhuje světoznámý holandský designér Marcel Wanders, který realizoval designové projekty pro společnosti Louis Vuitton, Alessi či Bisazza po celém světe a butik ALO diamonds se tak stane pýchou Pařížské ulice. Jedinečný styl a umělecký design doplní unikátní kolekce luxusních šperků a návštěva butiku se tak pro vás stane nezapomenutelným zážitkem, který si nenechte ujít.

Kreativní ateliér společnosti ALO diamonds patří mezi největší v Evropě a disponuje klenotníckými technologiemi na nejvyšší úrovni. Diamanty a drahokamy jsou vybírány na světových burzách a návrhy šperků vznikají přímo v ateliéru ALO diamonds v Praze. Společnost si zakládá na provedení v nejvyšší kvalitě, proto výroba šperků pochází z vlastní dílny, kde je pečlivě kontrolována. Šperky z dílny ALO diamonds jsou oblíbenou ozdobou známých osobností a mezi jejich tváře patří i česká wimbledonská vítězka Petra Kvitová, náš český tenisový klenot.

ALO diamonds

Nicméně šperky této značky nejsou jen nevšední a luxusní okrasou. Díky své kvalitě, zpracování a použitým materiálům jsou často využívány jako investiční příležitost. Designové šperky z dílny ALO diamonds tak mohou nejen potěšit jako nadčasový, luxusní dárek, ale zároveň jsou i investicí, jejíž cena rozhodně neztrácí časem na hodnotě a stane se rodinným dědictvím.