Ani druhá práce nestačila, jako pojišťovací poradce si vydělávám výrazně víc

Zdroj: MetLife Europe dac pobočka pro Českou republiku

Otakar Havlíček se před několika lety oženil, založil rodinu, postavil dům a koupil auto. Do této životní situace se dostane většina z nás. Provází ji řada závazků: hypotéka, leasing, potřeba flexibilní pracovní doby a vyššího příjmu. Řešení?

Byl to impuls k přehodnocení stávajících priorit. Rodina a její zabezpečení byly rázem na prvním místě,“ říká pan Havlíček. „Před svatbou jsme s ženou koupili pozemek a začali stavět. Měli jsme dva platy, a to nám stačilo. Potom se nám narodil syn. Potřebovali jsme druhé auto, a k hypotéce tak přibyl leasing auta. Manželka byla na mateřské a s mým platem jsme vycházeli tak tak, i když jsem si bral práci navíc. Také jsem chtěl více času trávit s rodinou a občas něco dodělat na domě. Začal jsem se poohlížet po práci, kde bych si výrazně platově polepšil, byl pánem svého času, měl možnost kariérního růstu a byl v kontaktu s lidmi. Kamarád dělá pojišťovacího poradce a na jeho doporučení jsem si domluvil schůzku u MetLife,“ vysvětluje Otakar Havlíček, pojišťovací poradce MetLife.

Na první schůzce jsem se dozvěděl podrobnosti o možnosti postupu a na modelovém příkladu mi ukázali, jakou výši zisku můžu za zprostředkování pojištění každý měsíc získat. První rok a půl je garantovanáminimální odměna, se kterou mám určitou finanční jistotu. Výhodou jsou bezplatná školení a žádná pevně stanovená omezení příjmu. Někteří kolegové dosáhli i na 100 000 Kč po jednom až dvou letech. Vše splňovalo moje požadavky – vyšší zisk, možnost vlastního plánování času, nezávislost a komunikace s lidmi a silné zázemí stabilní nadnárodní společnosti – a i já splňoval jejich. Neváhal jsem a s pojišťovnou MetLife zahájil spolupráci,“ popisuje O. Havlíček.

MetLife Europe dac pobočka pro Českou republiku

Nejprve jsem prošel školením, seznámil se se všemi produkty a jejich možnostmi kombinování  a zopakoval jsem si základy komunikace s klienty. Rychle jsem získal přehled nejen v produktech MetLife, ale i o některých jejich výhodách oproti konkurenci. Pak už bylo snadné začít oslovovat nové klienty a pomoci jim najít nejvhodnější pojištění. V práci mi pomáhá i můj zájem o sport. V zimě jezdíme s rodinou na hory a v létě chodím s kamarády hrát fotbal. Mám tak slušný přehled o banálních i závažnějších zraněních,“ uzavírá Otakar Havlíček z pojišťovny MetLife.

Spolupracovat s pojišťovnou MetLife jako pojišťovací poradce má řadu výhod. Sami si organizujete čas, máte zdarma školení, fixní odměnu až 1,5 roku při splnění daných podmínek, zázemí nadnárodní korporace, možnost kariérního růstu a žádná příjmová omezení. Informace o nabídkách spolupráce s pojišťovnou MetLife naleznete zde.