Auta na náplavce: Snímky z prvního dne objektivem fotografa Martina Straky

Auta na náplavce

Auta na náplavce Zdroj: Martin Straka

Auta na náplavce
Auta na náplavce
Auta na náplavce
Auta na náplavce
Auta na náplavce
28
Fotogalerie

Martin Straka se živí jako fotoreportér a komentátor automobilových závodů. Nechyběl ani na zahájení výstavy Auta na náplavce, kde pořídil řadu krásných fotografií. Akce pokračuje až do neděle, kdy vyvrcholí autogramiádou fotmalistů SK Slavia Praha.

 

Unikátní výstava Auta na náplavce odstartovala ve čtvrtek 31. srpna v 18:00 hodin a okamžitě nabrala rychlý spád. Už v 18:30, tedy pár minut po oficiálním zahájení, za přítomnosti zástupců našeho vydavatelství a radních městských částí Praha 2 a Praha 5 nastoupila na hlavní pódium kapela Jelen, kterou ve 20:00 vystřídala kapela Monkey Business, a všechno završila vodní světelná show shrnující největší okamžiky automobilové historie.

K fotografům, kteří pro Auto.cz a další tituly vydavatelství Czech News Center mapovali přípravy výstavy, se přidal také fotoreportér a komentátor automobilových závodů Martin Straka. V médiích se pohybuje od roku 1992, a přestože motosport v jeho zájmech převažuje, rád se věnuje i pořizování uměleckých snímků. Třeba takových, jaké můžete vidět ve fotogalerii mapující průběh včerejšího večera. Ve své dosavadní kariéře si Straka „střihnul“ i roli fotografa týmu Bonver Dakar Project na Rallye Dakar 2015, pro Reflex pak například fotil festival Colours of Ostrava.

Více o akci čtěte na AUTO.CZ >>>