Chraňme si soukromí! Když Velký bratr pořád roste

Zdroj: ANJI

Záměrně zveličované hrozby terorismu, extremismu a daňové špionství přináší nesnesitelnou míru kontroly nás obyvatel. Je třeba si připomenout, že je zcela legální požadovat skrytou identitu.

Nemusíme se neustále „svlékat“ před úřady nebo policií. Náš majetek je náš majetek. Jedním ze způsobů ochrany před státním Velkým bratrem – Otesánkem jsou pronajímané bezpečnostní schránky, kam si lze uložit hotovost, cenné papíry, dokumenty, šperky a jiné typy investic (ale i náhradní klíče nebo životní suvenýry). U trezorů v bance je při přístupu ke schránce třeba vždy prokazovat totožnost a úřady o existenci schránky vědí. Jsou však instituce, kde tomu tak není, kde své klienty mohou chránit mnohem lépe.

ANJI

Jedním z příkladů je pražská firma 24SAFE, která nabízí naprostou diskrétnost a zároveň špičkové bezpečnostní služby. Vaše pronajatá bezpečnostní schránka je anonymní, plně automatizovaná díky robotům a máte k ní navíc přístup NONSTOP! Trezorové místnosti od švédské společnosti GUNNEBO bezpečnostní třídy X, pojištění a vícestupňové zabezpečení přístupu, např. pomocí otisku prstu, Vám zaručuje klidný spánek a znovu nabytý pocit bezpečí a skutečného soukromí.

To vše Na Poříčí 17, Praha 1, kdykoliv, www.24safe.cz. Do 31. 3. 2017 garance nejnižší ceny na trhu až na 7 let!