Pražská energetika končí se svým mobilním operátorem, tisíce lidí převede k T-Mobile

Pražská energetika

Pražská energetika Zdroj: Profimedia

T-Mobile
Mobilní operátoři
3
Fotogalerie

Služba PREmobil poskytující mobilní tarify zákazníkům Pražské energetiky v létě skončí. Smlouvy tisíců klientů energetická společnost převede pod operátora T-Mobile, který službu PREmobil technicky zajišťoval. 

Informaci o konci virtuálního poskytovatele mobilních služeb Pražská energetika zaslala klientům v dopisu, pro E15.cz ji pak potvrdil mluvčí společnosti Petr Holubec. „Služba byla od začátku koncipována jako benefit pro stávající zákazníky, postupně však zájem o ni klesal,“ uvedl Holubec s odkazem na přesycenost trhu virtuálních mobilních operátorů.

Službu již Pražská energetika přestala na svém webu nabízet, za téměř pět let fungování podle Holubce získala jednotky tisíc zákazníků. „Rozhodně se nejednalo o hlavní část našeho byznysu, ale pouze službu pro klienty, kteří o ni ze začátku projevovali velký zájem,“ dodal Holubec.

K ukončení provozu PREmobil dojde k poslednímu červenci, stávající klienti do té doby mohou smlouvu vypovědět. Operátor T-Mobile pro zákazníky PREmobil vytvoří nové tarify, které budou odpovídající těm stávajícím.