Bauer Media uvádí týdeník Čas pro hvězdy

Vydavatelství Bauer Media přichází s prvním číslem týdeníku Čas pro hvězdy

Vydavatelství Bauer Media přichází s prvním číslem týdeníku Čas pro hvězdy

Vydavatelství Bauer Media dnes uvedlo na trh nový společenský týdeník Čas pro hvězdy. Časopis zaměřený na zprávy ze společnosti stojí 9,90 Kč. Titul má svým obsahem doplnit týdeníky Rytmus života a Pestrý svět z portfolia vydavatelství, které se prodávají za 20 Kč, respektive 17 korun.

První číslo podle Bauer Media přináší mimo jiné pohled do soukromí zpěvaček Lucie Bílé a Heleny Vondráčkové nebo herečky Julie Roberstové. Nový časopis, který má 40 stran, se věnuje také cestování nebo receptům. Na život známých osobností je zaměřen také týdeník Sedmička, který od loňského léta vydává Empresa Media. Cena titulu, který nabízí 60 stran, je deset korun. Na celebrity se soustředí také časopis Story, který vydává Sanoma Media Praha, nebo Magazín Šíp od vydavatelství Astrosat.

Rytmus života podle výsledků Media projektu za letošní první pololetí čte v průměru 738.000 lidí. Časopis se tak zařadil k nejčtenějším titulům v kategorii společenských časopisů. Na druhém místě je Nedělní Blesk od Ringier Axel Springer, který čte 661.000 lidí. Do první pětky se zařadil také Pestrý Svět a Sedmička, které čte 395.000, respektive 379.000 lidí.

Bauer Media dnes zároveň uvedlo na trh novou podobu programového týdeníku TV Plus, který nyní pod názvem TV Plus 14 vychází jako čtrnáctideník. Dvoutýdenní frekvenci má také časopis Retro o slavných filmových i hudebních hvězdách, který Bauer Media vydává od konce září. Do portfolia vydavatelství, které zahrnuje zhruba tři desítky časopisů a speciálů, patří také tituly Žena a život, Bravo nebo Tina.

Vydavatelství Bauer Media přichází s prvním číslem týdeníku Čas pro hvězdyVydavatelství Bauer Media přichází s prvním číslem týdeníku Čas pro hvězdy