Bílý Medvěd vstoupil do mezinárodní sítě

Bílý Medvěd v plné síle

Bílý Medvěd v plné síle Zdroj: archiv

Bílý Medvěd zastupuje v České republice a na Slovensku nově síť agentur 3A/Worldwide. Ve vstupu do mezinárodní skupiny vidí potenciál rozšíření svých aktivit do dalších zemí.

Brněnská agentura Bílý Medvěd Public Relations, jediný mimopražský člen Asociace Public Relations Agentur, se stal součástí mezinárodní sítě nezávislých agentur 3A/Worldwide. Tu nyní zastupuje na českém a slovenském trhu.

Agentura si od členství v síti slibuje především rozšíření služeb pro své klienty na další zahraniční trhy a nové příležitosti v podobě nadnárodních klientů, kteří budou chtít podpořit PR aktivitami svůj vstup na český trh.

„Za svoji téměř dvacetiletou existenci jsme byli osloveni s nabídkou vstoupit do nadnárodní sítě mnohokrát, vždy však z našeho pohledu převažovaly závazky nad výhodami. 3A/Worldwide nám nabídlo volné sdružení agentur s rostoucím potenciálem v zemích, které jsou v hledáčku našich klientů, jako jsou Rumunsko, Maďarsko, Bulharsko, Polsko, Slovinsko, Itálie, Španělsko a především USA, kde je síť členů 3A/Worldwide již saturována,“ komentuje ředitelka agentury Pavla Střechová vstup své agentury do mezinárodního seskupení.