Do čela Tiscali.media jde Kubík

Michal Kubík povýšil, stává se šéfem Tiscali.media

Michal Kubík povýšil, stává se šéfem Tiscali.media

Obchodní ředitel společnosti tiscali.media Michal Kubík se stal novým výkonným ředitelem firmy. Došlo tak k dokončení procesu změny vedení, který byl zahájen v září loňského roku.

Pozici obchodního ředitele zastává Michal Kubík i nadále. Ve vedení společnosti vystřídal Jana Václava Čepa, který se bude věnovat strategickému rozvoji celé skupiny v rámci nové společnosti tiscali.investment.

Nový výkonný ředitel tiscali.media Michal Kubík se narodil v roce 1981. V internetovém prostředí se začal pohybovat v roce 2001, kdy se podílel na řešení internetového bankovnictví v Živnostenské bance. Poté působil jako Business Analyst ve společnosti CeWe Color a v dubnu 2008 nastoupil jako Senior Key Account Manager do mediální skupiny MAFRA. V tiscali.media působí od roku 2011 jako obchodní ředitel.

„Za poslední rok se nám v Tiscali podařilo sestavit silný tým zkušených lidí. Nyní bude naším úkolem pokračovat v nastoupené cestě a udržet značku Tiscali mezi největšími hráči na českém internetovém trhu,“ říká Michal Kubík.

Jedním z prvních kroků, které souvisely se změnou vedení, byla změna grafického stylu firmy, která se nejvíce projevila při redesignu hlavní stránky Tiscali.cz a na nově spuštěných projektech Ifaster.cz a Sportstream.cz.

„Chtěli jsme moderní, a pro čtenáře lehce čitelný vzhled, který má zároveň odkazovat ke kořenům působení Tiscali na českém trhu,“ vysvětluje Kubík. Společnost Tiscali patří k nejstarším internetovým firmám u nás, její historie sahá až do roku 1996. „Stále ale platí, že nové Tiscali jde směrem zábavy a infotainmentu,“ říká ke změnám Michal Kubík.