Etnetera zvítězila v digitálním tendru značek Nivea a Labello

Nové logo Nivea

Nové logo Nivea

Společnost Etnetera zvítězila ve výběrovém řízení na digitální agenturu společnosti Beiersdorf pro kosmetické značky Nivea, Nivea Men a Labello. Od ledna 2014 bude Etnetera v České republice, na Slovensku a v Maďarsku zajišťovat veškeré online marketingové aktivity těchto značek od správy a komunikace na sociálních sítích, přes kreativní bannerové kampaně až po celkovou správu obsahu a designu na webových prezentacích a microsites.

Úkolem Etnetery bude také strategické poradenství v oblasti celkové koncepce online marketingu a spolupráce s oddělením digitálního marketingu značek Nivea pro region CEE a také s centrálou společnosti Beiersdorf v Německu. Tříkolového výběrového řízení se účastnilo celkem 7 dodavatelů.

„Společnost Etnetera jsme vybrali s ohledem na její kompetentnost ve většině oblastí, které potřebujeme v rámci digitálního marketingu zastřešit, silnému týmu, vytvořenému na míru našim potřebám, prokazatelným zkušenostem v oblasti digitálního marketingu a postavení na trhu a samozřejmě také odpovídající cenové nabídce,“ říká digital media manager značek Nivea, Nivea Men a Labello Pavla Šrámková.