Havas poslal na Citroën Angry Birds

Kampaň Citroënu s Angry Birds od Havasu

Kampaň Citroënu s Angry Birds od Havasu Zdroj: Havas

Citroën spustil ve spolupráci s agenturou Havas Worldwide Prague novou kampaň. K nákupu značky vyzývají Angry Birds.

Benefity modelové řady vozů Citroën C4 Cactus, Berlingo a Grand C4 Picasso představují tentokráte vtipnou formou populární postavičky Angry Birds, které vystupují napříč celou kampaní. Její první fáze odstartovala spotem pro Citroën C4 Cactus a řádnou podporou na internetu a sociálních sítích. Ve druhé fázi pak další dvě reklamy podpoří model Berlingo a Grand C4 Picasso.

Reklamní spot bude také uvádět celovečerní film Angry Birds, který má premiéru v českých kinech v polovině května. Pro dealery jsou připraveny printy, kde každý model reprezentuje jedna z postaviček Angry Birds. Mohutný Bomb rozhodně nemá problém se usadit v prostorném Grand C4 Picassu, Citroën C3 zase reprezentuje energický Chuck.

V rámci rozsáhlé promoakce připravila agentura Havas Wordlwide Prague adaptaci tří TV spotů a komplet modelovou řadu pro print a digitál. Reklamy rotují na TV Prima, Nova, Barrandov a Óčko. V onlinu je mimo jiné nabídka podpořena 3D bannery a speciálním brandingem s expandující nabídkou pro jednotlivé modely. Lokálně jsou také připraveny veškeré POS materiály pro showroomy a dealery vozů Citroën.