Kamil Levinský - Generální ředitel Českých Radiokomunikací

Kamil Levinský

Kamil Levinský

Nový generální ředitel převezme veškeré pravomoci v Českých Radiokomunikacích v srpnu.

Generálním ředitelem společnosti České Radiokomunikace byl k 1. srpnu 2011 jmenován Kamil Levinský, současný výkonný ředitel pro obchod a marketing a zástupce generálního ředitele. Veškeré pravomoci a odpovědnosti převezme od Jane Hannahové, dosavadní generální ředitelky. Ta ukončí svoje působení v České republice 31. srpna 2011, i dále bude úzce spolupracovat s Českými Radiokomunikacemi na postu místopředsedkyně představenstva společnosti. „Jmenování Kamila Levinského zajistí kontinuitu řízení, stabilitu a další rozvoj pro České Radiokomunikace,“ řekla v této souvislosti Jane Hannahová. „Levinský se mnou během uplynulého roku velmi úzce spolupracoval. V minulosti se podílel na realizaci řady zásadních strategických rozhodnutí.

Během dosavadního působení v Českých Radiokomunikacích úspěšně potvrdil svoje profesní schopnosti a soustavně vykazoval vynikající výsledky.” „České Radiokomunikace považujeme za významnou dlouhodobou strategickou investici,” říká Marc Perusat, předseda představenstva Českých Radiokomunikací. „Naším cílem je budovat v České republice silnou a ziskovou firmu. A věříme, že Kamil Levinský bude pokračovat v úspěšném rozvoji společnosti a vést ji k dalšímu růstu.” Kamil Levinský vystudoval ekonomii se zaměřením na obchodní právo na Ekonomické fakultě Technické univerzity v Ostravě. Profesní dráhu zahájil jako auditor ve společnosti Ernst & Young.

V roce 2002 se stal ředitelem interního auditu společnosti Eurotel a později zastával pozici ředitele pro integrace procesů a kvalitu v Telefónice O2. V Českých Radiokomunikacích pracuje od května 2007. České Radiokomunikace působí na českém trhu vysílacích služeb již 47 let. Jako první v České republice spustily jak veřejné, tak komerční digitální televizní vysílání. Nabízejí také telekomunikační služby pro velkoobchodní a korporátní zákazníky. Společnost disponuje vlastní rozsáhlou páteřní sítí, poskytuje hlasové služby, internetové připojení a datová řešení na základě individuálních požadavků zákazníků.