Krutiš se vrací do agentury H1.cz, bude mít na starosti SEO

Michal Krutiš

Michal Krutiš

Jeden ze zakládajících členů agentury H1 Michal Krutiš rozšíří řady SEO oddělení. Na pozici SEO Strategist bude jedním z tvůrců nové strategie firmy.

„Opouštíme továrny linkbuildingu pro SEO. Vydáváme se novou kreativní cestou. Chceme více propojit všechna oddělení v agentuře tak, aby byly vzniklé strategie maximálně efektivní. Sociální sítě, PR a SEO nyní společně táhnou za jeden provaz. Proto jsme přizvali ke spolupráci Michala, který má široký záběr,“ říká SEO Director Tomáš Vyškočil.

V roce 2005 se Krutiš připojil k Davidu Špinarovi, Marku Prokopovi a Václavu Štruplovi a rozjížděl agenturu H1.cz. Začínal jako expert na SEO a postupem času vybudoval marketingové oddělení agentury. Rovněž řadu let koordinoval odborná veřejná školení v H1.cz, rozšířil počty kurzů a lektorů.

„Na současném pojetí SEO se mi líbí, že „dospělo“ a řadí se mezi plnohodnotné a vyzrálé marketingové kanály. Velkou měrou k tomu přispívá přítomnost Googlu a jeho tlak na kvalitní obsah,“ uvádí Krutiš. Jeho úkolem v H1.cz bude nejenom externí a interní edukace, ale rovněž synergie všech oddělení.