Po stopě nejstahovanější aplikace

Po stopě je nejstahovanější aplikace

Po stopě je nejstahovanější aplikace

Agentura Flow Media stojí za vývojem mobilní aplikace Po stopě, která se stala mezi uživateli natolik oblíbenou, že jí patří první místo v žebříčku nejstahovanějších aplikací v App Store v kategorii Lifestyle.

Strategická digitální agentura Flow Media vyvinula pro značku krmiva Brit mobilní aplikaci Po stopě, která se v posledních dnech vyšvihla mezi nejstahovanější aplikace na App Store.

Aplikace Po stopě obsahuje unikátní výcvikový program, který umožňuje chovatelům naučit svého psa různým cvikům prostřednictvím videí. „Každý týden vytváříme nové video s návodem, jak svého mazlíčka naučit osvojit si základní povely, napravit špatné návyky nebo proniknout do světa vašeho psa, abyste mu plně porozuměli,“ vysvětluje aplikaci Karolína Čápová, marketingová manažerka společnosti Vafo Praha, jež za značkou Brit stojí. Aplikace je svým způsobem sociální síť pro pejskaře. Svá videa z tréninku může každý uživatel sdílet mezi přátele, díky funkci sdílení polohy může také pejskař poznat nové kamarády při společném venčení svých mazlíčků či se pochlubit ostatním „vyvenčenými“ kilometry. Mapa aplikace také poradí, kde se nachází nejbližší cvičák, veterinární ordinace či prodejna s potřebami pro chovatele.

Flow Media zodpovídá za kompletní koncept, design, vývoj i marketing. „Denně se setkáváme s názory, že tato aplikace na trhu chyběla. Naše priorita byl čistý design a jednoduché uživatelské rozhraní,“ doplňuje Jakub Rož, zakladatel kreativní internetové agentury Flow Media.

Vafo Praha se postaralo o obsahovou stránku projektu, přineslo vhled do světa pejskařů, reflektování potřeb, které přináší život se psem, a v neposlední řadě stojí za odbornými radami na téma výživa, výchova a výcvik psů.