Praha se chystá na mezinárodní hokejový veletrh

Go for Hockey

Go for Hockey

Mezinárodní hokejový veletrh a show Go For Hockey International Expo vypukne poprvé v Praze začátkem listopadu. Česká republika byla vybrána jako nejvhodnější místo ke konání evropské obdoby amerického hokejového veletrhu určeného pro profesionály i pro širokou veřejnost.

Veletrh Go For Hockey International Expo se bude konat od 8. listopadu 2012 na výstavišti v Letňanech. „Jsme těsně před podpisem smlouvy s pořadatelem, s veletrhem v tomto termínu počítáme,“ potvrdil ředitel veletržní správy ABF Daniel Bartoš konání akce, která zatím není zařazena do veletržního kalendáře.

Pořadatelství akce na pět let v Praze získala společnost Guarant International, která se specializuje na pořádání kongresů a konferencí. Veletrhu by se měli účastnit přední světoví výrobci hokejového a florbalového vybavení a doplňků, výrobci sportovního oblečení, kompenzačních pomůcek, potravinových doplňků, hokejové školy a národní i mezinárodní sportovní asociace.

Na akci, která se u nás bude konat vůbec poprvé, by měl návštěvníky nalákat doprovodný program v podobě zábavných aktivit a soutěží pro rodiče s dětmi, ukázek sledge-hokeje, ženského hokeje a florbalu. Pořadatel počítá i s benefičním utkáním hokejových legend a celou řadou vystoupení známých domácích a zahraničních osobností.

„Určitě počítáme s marketingovou a PR podporou akce, momentálně jsme ve stádiu příprav a výběru PR agentury,“ odpověděl Strategii na otázku, jak bude vypadat kampaň veletrhu Go For Hockey International Expo, obchodní manažer Guarant International Lukáš Hartman. Co se týče návštěvnosti, jsou organizátoři optimističtí, vycházejí z míry obliby ledního hokeje u nás i na Slovensku a očekávají ze strany veřejnosti velký zájem.