Proboston Creative pokračuje ve spolupráci s T-Mobilem

Telefon pevný

Telefon pevný Zdroj: Tomas Novak, Euro

Agentura Proboston Creative kreativně zaštítí instore multimedia pro T-Mobile díky vítězství v tendru mezi stávajícími agenturami. Navazuje tak na loňskou spolupráci s operátorem.

Loni agentura Proboston Creative i po pěti letech obhájila svou pozici dodavatele online projektů pro T-Mobile. Klient se rozhodl, že Proboston spolu s nově vybranou OgilvyOne se budou podílet na přípravě digitální komunikace brandu. Kaktus, za jehož komunikaci je firma Proboston zdpovědná. Mimo to spustil svou mobilní aplikaci i na platformě Windows Phone a právě Proboston Creative stojí za jejím grafickým zpracováním.

Podle poroty žebříčku WebTop100 za rok 2014 byly stránky Kaktusu trefou do černéhoPodle poroty žebříčku WebTop100 za rok 2014 byly stránky Kaktusu trefou do černého | archivPráce Probostonu pro Kaktus za rok 2014 byly podle poroty žebříčku WebTop100 trefou do černého

Projekty pro T-Mobile přinesly agentuře loni ocenění na soutěžním klání nejlepších digitálních projektů za rok 2014 WebTop100. Porota prohlásila za jeden z nejlepších přihlášených projektů nový web značky Kaktus a ocenila ho 1. místem v kategorii Telekomunikace. Zároveň byl prvním místem oceněn korporátní web T-Mobilu, na jehož tvorbě se Proboston podílí od nového roku.