Radek Steinhaizl - generální ředitel společnosti GMF Aquapark Prague

Radek Steinhaizl

Radek Steinhaizl

Vizitka

Na jaké pracuje pozici: Generální ředitel společnosti GMF Aquapark Prague, která provozuje sportovně-relaxační komplex Aquapalace Praha.

Dříve pracoval jako: Projektový manažer SPGroup zodpovědný za výstavbu Aquapalace, projektový manažer společnosti Cimex zodpovědný za developerské projekty v oblasti hotelnictví a bytové výstavby.

Co vystudoval: ČVUT v Praze, Fakultu stavební, obor Ekonomika a řízení stavebnictví.

Co má na své práci nejraději: Rozmanitou práci v relaxačním prostředí, při které děláme lidem radost.

Na co je ve své kariéře nejvíc hrdý: Na vybudování a úspěšné provozování komplexu největšího aquaparku ve střední Evropě.

Co se mu naposledy povedlo dokonale: Celému týmu se podařila velmi úspěšná letní kampaň a skvěle se zvládla letní sezona. Za svůj aktuálně největší osobní úspěch považuji vymyšlení nových atrakcí v A quaparku a ostatních střediscích, aby se toto zařízení ještě více posunulo širokou škálou nabízených služeb na přední evropské volnočasové zábavní centrum.

V jakém poměru dělí čas na práci a na rodinu: Práce jednoznačně vede od pondělí do pátku. Na rodinu zbývají víkendy a pár chvilek po večerech. Ale i v těch pár chvilkách se dá hodně zvládnout.

Čím je pro něj zajímavý jeho obor: Provozovat aquapark a doplňková wellness a fitness střediska je jednoznačně zajímavé svojí rozmanitostí. Dá se zde stále něco vymýšlet po stránce vybavení, nových atrakcí, ale i služeb. Tento obor dává zákazníkům radost a možnost relaxace, což se pozitivně projevuje i na mezilidských vztazích na našem pracovišti.

Kdy a kde si naposledy nejlépe odpočinul: Úžasně si každý den odpočívám doma při péči o mého šestitýdenního syna.