Šéfredaktor Marketing&Media Daniel Köppl odchází z Economie

Daniel Köppl odchází po 13 letech z Economie

Daniel Köppl odchází po 13 letech z Economie

Dlouholetý šéfredaktor odborného týdeníku Marketing&Media Daniel Köppl po 13 letech končí ve vydavatelství Economia. „Odcházím ke konci roku,“ potvrdil Strategii Köppl. Na jeho místo zřejmě nastoupí Bohuslav Bohuněk.

Důvodem Köpplova odchodu je rozdílný názor na další směřování celé skupiny devatenácti B2B časopisů, kterou v rámci Economie Köppl řídil. „Ta cesta mi není blízká a podle mne není pro časopisy vhodná,“ shrnul stručně svůj postoj Köppl.

Otázkou je, kdo Daniela Köppla ve vedení listu i celé skupiny časopisů nahradí. Podle informací na internetových stránkách M&M se má šéfredaktorem stát Bohuslav Bohuněk, současný šéfredaktor magazínu Trend Marketing.

MediaGuru ale v této souvislosti zmiňuje i Václava Sochora, dosavadního šéfredaktora Rádio Česko, které ke konci února ukončuje vysílání. Sochor se k těmto spekulacím nechtěl vyjádřit.


Mluvčí Economie Luděk Březina odchod Daniela Köppla ke konci roku potvrdil, k možnému příchodu Václava Sochora do Economie se nechtěl vyjadřovat. Podle internetových stránek M&M divizi B2B titulů povede dočasně Alena Kazdová.

Své další směřování Köppl ponechává otevřené. „Nejsem ještě rozhodnut, ale určitě se minimálně měsíc budu věnovat svým dětem a přítelkyni. Hodně jim to dlužím,“ uzavřel Köppl.