Strategickým partnerem serveru Médiář se stala Global Marketing

Vlevo Michal Bařina, vpravo Ondřej Aust

Vlevo Michal Bařina, vpravo Ondřej Aust Zdroj: Mediar.cz

Zpravodajský web zaměřený na média a marketing Médiář.cz získal strategického partnera, kterým se stala společnost Global Marketing. Vydavatelem Médiáře se stane nově založená společnost News Media, uvedl provozovatel a šéfredaktor webu Ondřej Aust.

Global Marketing je rodinný podnik Ivany a Michala Bařinových, činný od roku 1998 v oboru marketingu zaměřeném především na maloobchod. „Díky nové spolupráci s Michalem můžeme plánovat rozšíření obsahového záběru Médiáře a také redakčního týmu. Zpravodajsky a informačně se zaměříme na další oblasti, které jsme zatím neměli kapacitu sledovat,“ uvedl Aust.

Vydavatelem Médiáře se stane nově založená společnost News Media. Rovným dílem ji vlastní Aust, který zůstane šéfredaktorem, a Global Marketing. Spolumajitel Bařina se bude věnovat obchodnímu fungování firmy. „Ondřej udělal z Médiáře solidní a známou mediální značku, která kromě online zpravodajství zahrnuje úspěšné akce jako jsou přehlídka mobilních aplikací AppParade nebo přesně zaměřené mikrokonference. Společně chceme jít o úroveň výš,“ poznamenal jednatel Global Marketingu.

Médiář.cz jako zpravodajský web na trhu působí necelé čtyři roky. Současnou změnu má v nejbližších týdnech následovat inovace vzhledu a struktury webu. Ten by měl do konce roku znatelně posílit mimo jiné v datové části. Další konkrétní novinky plánuje News Media uvést v průběhu října.