T-Mobile vrací studenty do škol

Společnost T-Mobile pořádá letos už potřetí open-air festival t-music Back to School. Minulý ročník navštívilo 100 tisíc studentů, kterým mobilní operátor nabídl kromě hudebních zážitků i informace o svých nejnovějších službách. Letošní ročník se nese v duchu smartphonů a aplikací.

Během září a října proběhne v šesti českých a moravských univerzitních městech šňůra koncertů známých hudebních kapel. Chybět nebudou Horkýže Slíže, Charlie Straight, UDG, Discoballs či Evelynne. Projekt bude odstartován 24. září v Plzni a návštěvníky, kteří budou mít vstup zdarma, čeká i další studentský program.

Například v projektu T-Mobile sci-fi city, známém už z letních festivalů, si mohou vyzkoušet speciální dráhu pro sphero koule řízené telefonem nebo si zasoutěžit o tablety a telefony s nejlepší vlastní sci-fi stavbou. S aktivním programem nazvaným „Přírodovědci na fesťáku“ se zapojí i Přírodovědecká fakulta Univerzity Karlovy v Praze.

„Podařilo se vybudovat projekt nabízející skvělý zážitek se značkou T-Mobile a zároveň umožňující získat zákaznickou zkušenost s našimi nejnovějšími službami. Letošní ročník se nese v duchu smartphonů a aplikací,“ říká manažerka sponzoringu a akcí společnosti T-Mobile Markéta Vychytilová.