Týdeník Reflex nově povede jeho dřívější reportér Radek Bajgar

Povýšil. Zatímco doposud
Radek Bajgar dohlížel
na vývoj programů jen
v České republice, nyní má
na starosti rozvoj všech šesti
zemí, kde CME působí

Povýšil. Zatímco doposud Radek Bajgar dohlížel na vývoj programů jen v České republice, nyní má na starosti rozvoj všech šesti zemí, kde CME působí Zdroj: profimedia.cz

Novým šéfredaktorem týdeníku Reflex bude od pondělí 16. února Radek Bajgar. Časopis převezme od Marka Stoniše, který byl pověřen vedením Reflexu od loňského května a nyní se stane zástupcem šéfredaktora. Bajgar už v Reflexu působil počátkem 90. let.

Radek Bajgar (1962) pracoval v Reflexu od roku 1990 jako reportér a poslední rok svého tehdejšího působení jako šéfredaktor. Následně působil v televizi Nova také jako šéfredaktor publicistiky a ředitel marketingu a šéfredaktor vývoje nových formátů.

V posledních sedmi letech byl kreativním producentem na Nově a v České televizi, kde se podílel na tvorbě projektů jako Soukromé pasti, Ulice, Comeback, Expozitura, Kriminálka Anděl nebo Neviditelní. Reflex si letos na jaře připomene čtvrtstoletí na trhu. Podle průzkumu Mediaprojekt za loňské druhé pololetí si časopis každý týden přečte 270 tisíc lidí.

Mediální dům Czech News Center prostřednictvím tištěných a on-line médií oslovuje téměř šest milionů čtenářů. Vedle Reflexu vydává také celostátní deníky Blesk, Aha! a Sport. Pod společností působí dvě tiskárny sídlící v Praze a Ostravě. Czech News Center patří podnikatelům Danielu Křetínskému a Patriku Tkáčovi poté, co firmu předloni získali od předchozího vlastníka Ringier Axel Springer AG.