V zrcadle: Soňa Uhrová, Brand Communication Specialist Sony Europe

Soňa Uhrová, Brand Communication Specialist
Sony Europe

Soňa Uhrová, Brand Communication Specialist Sony Europe

Noviny si nekupuje, ke sledování aktuálního dění využívá moderní technologie – přes den chytrý telefon a doma je vždy po ruce tablet.

Jaké časopisy kupujete?

Vzhledem ke své profesi se snažím alespoň prolistovat maximální množství odborně, společensky i lifestylově zaměřených časopisů. Těch, do kterých se opravdu s chutí začtu, je málo. Většinou se jedná o tituly určené primárně pro pány.

Jste na Facebooku?

Samozřejmě, ve splečnosti Sony jsem zodpovědná za komunikaci značky, a k tomu tedy patří i sociální sítě. Na Facebooku tedy trávím poměrně hodně času sledováním našeho profilu a konkurence, ale také jej využívám ke komunikaci s rodinou a přáteli.

Jaký televizní kanál sledujete nejčastěji?

Televize zabírá značnou část bytu, ráda si proto pustím dobrý film ve vysokém rozlišení. Zprávy si raději přečtu v mobilu, nemám ráda, když z televize teče krev…

Jaká reklama vás v poslední době nejvíc štve, jaká je naopak oblíbená?

Moc nemusím zadluženého pejska z České spořitelny, extra materiál je vykupování slimáků v Jednotě, ale nejoblíbenější je teď určitě ta s barevnými deštníky…

Jaký je váš oblíbený podnik, jaké máte nejraději jídlo a nápoj?

Nejlepšího kuchaře mám doma, k jídlu nejčastěji popíjíme moravské víno, ráda si dám také nefiltrované pivo. Nejoblíbenější podnik je jednoznačně bratislavské Fou Zoo s nezapomenutelnou atmosférou a skvělým servisem.

Kde byste si přála být ve své kariéře za deset let?

V chaloupce na samotě u lesa, živit se budu pěstováním a výchovou koťátek. Zatím mi to moc nejde, ale ještě mám na zdokonalení devět let.

Kolik dní v roce trávíte na dovolené a jaká je vaše nejoblíbenější destinace?

Letos to bude o pět dnů více… máme v Sony milé pravidlo – kdo v daném roce dospěje do Kristových let, dostane jako dárek týden dovolené navíc. Pravděpodobně ho strávím v rodinném kruhu na Moravě.

Co byste prostřednictvím Strategie nejraději vzkázala svému šéfovi?

あなたの忍耐と永遠の笑顔に感謝