Vánoční sezóna v oboru reklamních předmětů je tu

Vánoční katalog

Vánoční katalog

Pro společnost zaměřující se na služby v oblasti reklamních předmětů je období přelomu roku jedním z nejdůležitějších. Příprava na ně začíná mnohem dříve. Právě teď.

Vydat speciální katalog vánočních, silvestrovských a novoročních dárků je nejen nepsaná povinnost, ale také příjemná práce. Ve společnosti iMi Partner to rozhodně platí a její zákazníci už v nejbližších dnech budou moci zjistit, zda se jí nový Vánoční katalog povedl.

Po loňských hlavních motivech, kterými byly hvězdy a bubliny symbolizující oblíbené ozdoby, letošních 72 stran doprovází stylizovaná zasněžená krajina se stromy. Obálka je navíc kontrastně doplněna českými perníčky a celý katalog tedy záměrně evokuje tradiční české Vánoce. Z více než 200 položek však lze vybírat dárky pro všechny cílové skupiny, tedy od doslova roztomilých vánočních drobností například pro děti zaměstnanců nebo k rozdávání při promočních akcích před svátky až po značkové předměty pro nejdůležitější obchodní partnery.

K nejpočetnějším kategoriím patří potravinové lahůdky a jejich sady, stejně tak nápoje a soupravy k jejich konzumaci. S ohledem na sídlo společnosti na jižní Moravě a skvělé kontakty s nejlepšími vinařstvími katalog nabízí více než dvě desítky možností, jak na sváteční stůl obdarovaných postavit mimořádně kvalitní víno. Velký výběr vánočních ozdob, herních souprav pro volné chvíle s rodinou a přáteli nebo koupelnových sad pro relaxaci po „náročných“ přípravách a oslavách je v katalogu opět samozřejmostí.

Když zmiňujeme vánoční dobroty, je důležité uvést i nabídku širokého sortimentu nádobí včetně sklenic na víno či kávových a čajových setů, stejně jako ozdobných svíček vhodných ke slavnostnímu stolování. Ovšem nejen pro teplo domova lze vybírat: značka Schwarzwolf tradičně ze svého outdoorového sortimentu v katalogu nabízí oblečení a další produkty pro venkovní zimní radovánky.

K Vánocům je na místě nabídnout i luxus a ten se skrývá pod značkami jako jsou Cerruti 1881, Charles Dickens, Jean-Luis Scherrer a další.

Říká se, že čím větší je výběr, tím je také těžší. I přes široký sortiment, nejen ve Vánočním katalogu společnosti iMi Partner, bude výběr jistě především příjemný.

www.imi.cz.