Voyo uzavřelo kontrakt se Sony Pictures, nabídne i čerstvé epizody seriálů z USA

Voyo.cz

Voyo.cz

Videoportál Voyo, který provozuje televize Nova, nabídne od 1. dubna svým předplatitelům filmy a seriály z dílny studia Sony Pictures. Tituly budou přibývat v průběhu následujících třech let, tento rok uživatele Voyo čeká 168 filmů a 626 epizod seriálů.

Týdně na Voyo přibude až sedm filmů od Sony Pictures, v rámci prvního roku spolupráce to znamená více než tři sta hodin filmové zábavy. Budou mezi nimi například snímky Muži v černém, Spiderman, Andělé a démoni a desítky dalších.

Na novinky se mohou těšit i příznivci seriálů. Do knihovny přibudou seriálové klasiky jako Ženatý se závazky, Tudorovci, Perníkový táta nebo v zahraničí populární Community (Zpátky do školy) nebo Last Resort (Poslední základna). Přibývat budou i aktuální zahraniční seriály, z nichž některé Voyo uvede krátce po odvysílání epizody v USA v originálním znění s českými titulky.


„Věříme, že především možnost sledovat současné seriály v původním znění s titulky krátce po uvedení seriálu nebo dokonce jednotlivých epizod v USA, zaujme i seriálové nadšence. V tomto ohledu bude naše nabídka zcela unikátní,“ říká Petr Horák, ředitel placených služeb.

Filmy a seriály od Sony Pictures budou k dispozici předplatitelům na počítačích, v chytrých televizích i tabletech a chytrých telefonech s podporou iOS. V současnosti Voyo disponuje knihovnou s více než 1500 filmovými tituly a seriály z české i zahraniční produkce. V dubnu nabídka vzroste na více než 1800 titulů. Součástí obsahu Voyo jsou i pořady z dílny televize Nova nebo televizní stanice v čele se sportovním kanálem Nova Sport a filmovým Voyo Cinema.