Vyberte reklamní celebritu roku 2015

Jiří Vyorálek v reklamě Vodafonu

Jiří Vyorálek v reklamě Vodafonu Zdroj: archiv

Soutěž o nejlepší televizní reklamu s celebritou loňského roku vstupuje do svého finále. Kdo vyhraje, se dozvíme na galvečeru Prima Zlaté pecky 25. února.

Po dobu dvou týdnů mají ještě lidé možnost zúčastnit se výzkumu Českého národního panelu o nejlepší reklamu s celebritou roku. Vítěz bude vyhlášen 25. února na slavnostním předávání cen soutěže Prima Zlatá pecka 2015, jejímž je Strategie mediálním partnerem.

Nejlepší reklamy s celebritami vybírala měsíčně tisícovka respondentů Českého národního panelu starších 15 let během celého roku 2015, celkem se jich do průzkumu zapojilo 12 tisíc.

Vítězná reklama z každého měsíce postoupila do finále soutěže Prima Zlatá pecka, ve kterém je možné se ode dneška zapojit do hodnocení. Vstoupit do dotazníku můžete na adrese www.hercivreklame.narodnipanel.cz. Vyhlášení soutěže proběhne 25. února 2016 v klubu Lávka v Praze.

V loňském premiérovém klání se stal nejlepším reklamním hercem roku Jiří Vyorálek z pražského Divadla Na zábradlí, který exceloval ve vinařské kampani Vodafonu. On i jeho brand možná letos úspěch zopakují – pokud ho nepřeválcuje rovněž dlouhodobě fungující tým konkurenčního T-Mobilu s Ivanem Trojanem.