Koncept od nejlepších světových architektů zasazený do malebné středočeské krajiny. Oaks Prague je investicí do dlouhodobé vize

Zdroj: Oaks Prague

V Nebřenicích, pouhých 20 minut od metropole, vyrůstá unikátní projekt jako stvořený pro aktivní životní styl. Oaks Prague svým obyvatelům nabídne domov uprostřed krásné krajiny a zároveň nejvyšší standardy budov navržených špičkami světové architektury. Díky jménům, jako je Richard Meier nebo Chapman Taylor Architects, se můžete stát součástí výjimečného konceptu.

Rezidenční projekt Oaks Prague dokončuje výstavbu své první rezidenční fáze a zve zájemce na návštěvu. Prohlédnout si můžete nejen nově otevřený vzorový byt, ale také celé nově vznikající náměstí. Zažijete tak genia loci tvořeného spojením krásy a klidu středočeské krajiny s atmosférou jedinečného urbanistického pojetí, na kterém se podílela významná jména světové architektury.

Rezidence u golfu, jedna z letos dokončovaných apartmánových budov, je vizí Vivian Lee navržená v době jejího působení v newyorském architektonickém studiu Meier Partners. Jeho zakladatel Richard Meier je laureátem Pritzkerovy ceny, přezdívané Nobelova cena architektury, a je podepsaný pod významnými díly, jako je Muzeum současného umění v Barceloně nebo věhlasné Getty Center v Kalifornii,“ popisuje Kateřina Poláková, Marketing & Sales Director projektu Oaks Prague.

Studio nastavuje trendy a posouvá standardy rezidenční architektuře. Mezi jeho mimořádně oceňované projekty patří Neugebauer House na Floridě nebo britská Oxfordshire Residence. Nadčasový duch těchto budov s typickým akcentem bílé barvy se odráží i v Oaks Prague.

Oaks Prague

Golf a udržitelnost

Od loňského léta je v areálu k dispozici 18jamkové golfové hřiště s licencí PGA National Czech Republic. Do středočeské krajiny ho dokonale zasadil přední golfový designér Kyle Phillips, který je podepsaný hned pod třemi ze stovky nejlepších hřišť na světě. Dominantou je památkově chráněný klasicistní zámeček rodiny von Schüttelsberg, který se po citlivé rekonstrukci stane sídlem golfového klubu. Podpoří tak jedinečný zážitek ze hry v Oaks Prague a zároveň bude podtrhovat kouzlo celého projektu. Samotné hřiště bylo dokončeno v létě minulého roku a od té doby se těší nadšenému přijetí, což ilustruje ocenění pro nejlepší golfové hřiště v Evropě na prestižních World Golf Awards 2020.

„Naše hřiště je lídrem v udržitelnosti. Právě šetrnost k přírodě a jejím zdrojům je jedna z hlavních myšlenek, na kterých stojí filosofie projektu Oaks Prague. Krásná příroda projektu dodává jeho atmosféru a my ji chceme chránit a rozvíjet“ doplňuje Paul Dennis, ředitel golfového hřiště PGA National Czech Republic.

Přijeďte si Oaks Prague sami prozkoumat. Více informací a kontakty naleznete na www.oaksprague.cz.