Sylvester Stallone prodává svou rezidenci za 110 milionů dolarů

Rozlehlý areál včetně domu s osmi ložnicemi je k mání za necelé 2,4 miliardy korun.

Rozlehlý areál včetně domu s osmi ložnicemi je k mání za necelé 2,4 miliardy korun. Zdroj: Profimedia.cz

Stallone s manželkou Jennifer Flavinovou dům s pozemkem vlastní od roku 1998, ale není známá cena, za kterou ho pořídil.
V přilehlém parku je bazén a golfové hřiště.
Za téměř čtvrt století zanechal herec v areálu znatelné stopy.
Interiér zdobí výtvarná díla s tématikou nejslavnějších Stalloneho rolí.
Bazénu vévodí socha Rockyho.
13
Fotogalerie

Hrdina akčních filmů Rocky či Rambo se rozloučí se svým domem v Los Angeles na prestižní adrese v Beverly Parku. Rozlehlý areál včetně domu s osmi ložnicemi je k mání za necelé 2,4 miliardy korun.

Čtvrť filmových a sportovních celebrit Beverly Park je jednou z nejlepších a zároveň nejstřeženějších adres v Los Angeles, o tamní nemovitosti je obrovský zájem. Stalloneův areál, jehož součástí je i golfové hřiště, nabízí do prodeje realitní kancelář Hilton & Hyland. Uvádí to server mansionglobal.com.

Stallone s manželkou Jennifer Flavinovou dům s pozemkem vlastní od roku 1998, podle makléřů ale není známá cena, za kterou ho pořídil. Za téměř čtvrt století zanechal herec v areálu znatelné stopy. Zahradu i interiér zdobí řada soch, obrazů a artefaktů s tematikou Stalloneových nejslavnějších filmových hrdinů Ramba a Rockyho. Jedna ze soch dokonce dominuje bazénu.

Prohlédněte si fotogalerii:

„Některé z těchto předmětů mohou být součástí prodeje,“ uvádí Barron N. Hilton, který vlastní kancelář s kolegy Rickem Hiltonem, Jeffem Hylandem a Tessou Hiltonovou.

Beverly Park je podle realitních makléřů pravděpodobně jednou z nejvyhledávanějších uzavřených komunit ve Spojených státech. Žije tam například Eddie Murphy, Rod Stewart či Magic Johnson.