Časopis ForMen povede nový šéfredaktor Michal Kučera

Michal Kučera

Michal Kučera Zdroj: CNC

Michal Kučera
2
Fotogalerie

Šéfredaktorem měsíčníku pro muže v segmentu glossy mediálního domu Czech News Center, časopisu ForMen, se stal od 1. dubna 2020 Michal Kučera.

Michal Kučera začínal jako redaktor Lidových novin, později působil jako reportér týdeníku Euro. Pracoval také v oblasti vnějších vztahů ve společnosti Škoda Auto, v diplomatických službách v Africe a podnikal v oblasti pánské módy. Od dubna přebírá vedení časopisu ForMen namísto Tomáše Otty. „Mou prioritou je magazín se silným obsahem v kombinaci lifestylu, módy a kvalitních textů od špičkových autorů,“ uvedl Kučera.

ForMen je lifestylový časopis, který do CNC přišel s akvizicí části Mladé fronty, jeho cílovou skupinou jsou lidé, kteří se pohybují ve světě módy, technologií, moderního životního stylu a kromě toho je zajímá byznys.

ForMen chce do budoucna ještě více posilovat spolupráci s ostatními tituly mediálního domu CNC, zejména s deníkem E15, který se na cílovou skupinu byznysu a lifestylu již dříve (např. ročenky miliardářů a dalšími speciály) také fokusoval, dále rozvíjet započatou spolupráci s auto-moto časopisy a dalšími. Ve spojení všech těchto značek a cílových skupin je nejen příležitost rozvíjet printový i online obsah, ale také příležitost pro inzertní partnery.