T-Mobile obnoví dobíjení kreditu u Sazky

T-Mobile

T-Mobile Zdroj: Anna Vackova, E15

Mobilní operátor T-Mobile od čtvrtka obnoví dobíjení kreditu předplacených karet přes terminály společnosti Sazka sázková kancelář. Konkurenční Telefónica a Vodafone již kredit znovu dobíjí od loňska. Dobíjení telefonů všech tří největších domácích operátorů nabízí i konkurenční loterijní společnosti Fortuna a Tipsport.

Operátoři dobíjení u Sazky pozastavili na začátku minulého roku, když jim firma přestala platit vybrané peníze. Zákazníkům během roku nabídli například možnost dobíjení na poštách nebo konkurenčních loterijních terminálech.

„Obnovení dobíjení kreditu u tohoto významného operátora je velmi důležité nejen pro Sazku, ale i pro naše obchodní partnery. Je to také další signál zákazníkům, že se Sazka stabilizuje, a že postupně brzy obnoví veškeré služby, na které u ní byli zvyklí,“ uvedl generální ředitel společnosti Sazka sázková kancelář Kamil Ziegler.

Sazka sázková kancelář převzala od loňského listopadu podnikatelskou činnost loterijní společnosti Sazka, která se na jaře 2011 dostala do insolvence a poté do konkurzu. Vlastníky společnosti jsou skupiny KKCG a PPF.