Jak nosit zábavnější obleky (jako Timothée Chalamet)

Timothee Chalamet

Timothee Chalamet Zdroj: Hollywood Reporter

Obleky mohou být buď klasické a naprosto dle etikety, nebo nemusí. U první varianty hrozí, že nejenže budete občas snadno prehlédnutelní, ale že se ani sám nebudete cítit nijak zvlášť. Druhá varianta je zábavnější. Vyžaduje dvě věci - výraznější investice do šatníku a také určitou dávku sebedůvěry. Ale pokud se chcete módou bavit, moc se nepředpokládá, že budete povahou šedá myš.

Pokud existuje někdo, kdo se výrazných obleků nebojí, tak je to Blake Lively. No a za muže Timothée Chalamet. Výraznou roli hraje samozřejmě jeho věk. Jiní v jeho věkové skupině nosí zas barevné mikiny, printové košile a posprejované Levisky. Tudíž tohle je jen vyšší třída současné módy.

6475072:normal690:true:true

Najít vzorovaný oblek - a nemyslíme károvanou kostku - může být náročnější. Designéři a značky je často pojímají jako Haute Couture tudíž ani nejdou do prodeje. Čas od času ale narazíte na skryté poklady v obchodech jako je Zara.

U obleků v jednom odstínu, avšak výrazné barvě se držte toho, že oblek mluví sám. Není potřeba si hrát s kapesníčky, košilemi nebo kravatami. Pokud tedy nechcete být cíleně overdressed.