Letošní konference Forum Media nabídne přes padesát řečníků a novinky v oboru

Forum

Forum Zdroj: Forum Media

Největší konference, na které se osobně sejdou hvězdy světového a českého reklamního a komunikačního byznysu s šéfy největších mediálních domů. Více než padesár řečníků, tři sály, desítky témat. Jedinečná příležitost slyšet příběhy těch nejlepších. Forum Media letos pojednadvacáté v Praze, 11. listopadu, od rána až do večera.

Letošní Forum Media jsou ve skutečnosti tři konference v jednom - letos se poprvé odehraje společně s PR Summitem a konferencí Effie. Přes padesát řečníků, z toho třetina zahraničních, ve třech sálech představí nejnovější trendy v marketingu, komunikaci a ve světě médií v době, kdy digitalizace, fake news a pandemie převracejí pravidla všech disciplín.

Vystoupí ikony světové reklamy, marketingoví šéfové světových institucí, šéfové největších světových i českých médií, armádní generál, místopředsedkyně Evropské komise nebo i maskovaní influenceři. Celý program je letos skutečně rozmanitý. Forum Media je jediná oborová akce, na které se všichni profesionálové z branže setkají v jeden den na jednom místě.

Mezi řečníky je kupříkladu Michael Conrad který udělal z Leo Burnett nejúspěšnější agenturu na světě, Mark Tungate, který napsal 8 knih o reklamě, marketingu a o médiích je ředitel prestižní světové soutěže EPICA či Timo Lumme, který prodává televizní práva na olympiádu.

Na celý seznam řečníků, program a vstupenky se můžete podívat zde.