Do Prahy přichází zcela nový koncept nakupování

Společnost Unibail-Rodamco zahajuje novou éru nákupních center v České republice. Nové regionální nákupní centrum Centrum Černý Most nabídne svým zákazníkům na ploše více než 82 tisíc metrů čtverečních přes 160 maloobchodních jednotek, zábavní zóny, prostory pro pořádání akcí i možnosti relaxace a zábavy.

Dalšími charakteristickými prvky konceptu jsou kromě designu interiéru i exteriéru také nové materiály a stavební technologie minimalizující dopad na životní prostředí. Projekt navíc nabídne lepší dostupnost a 3300 parkovacích míst. Nové Centrum Černý Most se tak stane výjimečným místem nejen k nakupování, ale i setkávání, odpočinku a zábavě.

„Zákazníci se mohou těšit na výsledky našeho smyslu pro detail, který se promítne do každého kroku jejich zážitku z návštěvy centra, a to od široké škály služeb přes emotivní světelné prvky, dynamické a rozmanité prostory pro pořádání akcí až po interaktivní herní prostory pro děti. Nové centrum je navrženo tak, aby poskytlo celé rodině příjemné a klidné prostředí,“ řekl Arnaud Burlin, výkonný ředitel Unibail-Rodamco pro střední Evropu. „Jsme přesvědčeni, že se nové Centrum Černý Most, jako součást největší nákupní zóny v Praze, stane jedním z nejoblíbenějších nákupních destinací v Praze a jejím širokém okolí,“ dodal.

#####Nové centrum spojí kvalitní design s ekologií

Půjde o vůbec první nákupní centrum v České republice, které skloubí interiérový i exteriérový design s maximálním důrazem na udržitelný rozvoj. Nový design působí přívětivě, navodí uvolněnou a zábavnou atmosféru, a přispěje tak k příjemnému pocitu z nakupování.