Do Vysokého Újezdu za golfem i bydlením

Osvěžit se v bazénu patří k letní pohodě.

Osvěžit se v bazénu patří k letní pohodě. Zdroj: Crestyl

Vysoký Újezd je kousek od Prahy, ale daleko od starostí
Na zahradě je dost místa pro velké zápasy.
3
Fotogalerie

Když se řekne „Vysoký Újezd“, většině golfistů se vybaví úžasné a prestižní hřiště Albatross. Čím dál víc lidí ale jezdí do Vysokého Újezdu nejen za golfem, ale i domů. Potkává se tak zde bydlení a golf, oboje na té nejvyšší úrovni.

V obci Vysoký Újezd v malebné krajině Berounska uprostřed křivoklátských a brdských lesů je v těsném sousedství prestižního golfového hřiště Albatross umístěn unikátní rezidenční projekt společnosti Crestyl. Jde o ideálně položenou rezidenci nabízející venkovsky klidné prostředí s výbornou dostupností do Prahy. Autem se dostanete na pražský Zličín za pouhých patnáct minut. Pro milovníky golfu je ale důležitější, že na hřiště to trvá jen pár minut, navíc pěšky. Některé jamky si obyvatelé mohou promýšlet přímo z vlastní terasy.

Bydlení, kde se můžete nadechnout života

Součástí rezidenčního projektu Vysoký Újezd u Prahy je několik čtvrtí s moderními rodinnými domy, ale i zrekonstruované centrum obce s byty nebo školou. Crestyl zde vybudoval i nové obchody, takže na nákup i za službami nikdy nebude daleko. Prověřené místo již poskytuje komfortní život mnoha obyvatelům. Nová etapa výstavby zcela respektuje trendy a nároky na bydlení aktuální doby, a proto několik desítek patrových domů v klidné čtvrti U Kůlen i moderních přízemních domů ve čtvrti Na Horizontu nabídne kromě vysokých standardů i tolik žádané rozlehlé zahrady.

Patrové domy mají dispozici 5+kk a jsou ve variantě s rovnou i sedlovou střechou. Jsou umístěny na jižním svahu obce a nabídnou tak nejen záruku klidného prostředí, ale i prosluněných dní. Přízemní domy s dispozicí 4+kk zase poskytují pohodlí jednoho podlaží. Neposlední výhodou všech domů jsou velké garáže. Nadčasové domy s dostatečně velkou zahradou jsou obklopeny zelení a přírodními koridory. Zájemce o bydlení bezpochyby potěší i široká ulice, která přispívá k větší bezpečnosti, a je lemovaná stromořadím a travnatým pásem.

Vysoký Újezd je kousek od Prahy, ale daleko od starostíVysoký Újezd je kousek od Prahy, ale daleko od starostí | Crestyl

Prestižní lokalita

Vysoký Újezd se nachází v těsném sousedství krásných zelených lesů, které přímo vybízí k dlouhým odpoledním procházkám nebo k rannímu běhu. Rodinám s dětmi se zase budou hodit nejen velká veřejná prostranství a zahrady přiléhající k domům, ale i dětské hřiště.

Vysoký Újezd je tak jeden z nejlépe urbanisticky řešených rezidenčních projektů okolo Prahy. Místo, kde se dobře a aktivně žije. Nejen proto je bydlení ve Vysokém Újezdu investicí do kvality života uprostřed nádherné přírody, blízko sportům a aktivnímu odpočinku.

Více o projektu na www.vysokyujezduprahy.cz.

Vysoký Újezd je kousek od Prahy, ale daleko od starostíVysoký Újezd je kousek od Prahy, ale daleko od starostí | Crestyl