Dvacáté výročí mužné elegance

Stylový mix pro současného muže. Aktuální kolekci Stones tvoří ležérní modely s rafinovanými detaily

Stylový mix pro současného muže. Aktuální kolekci Stones tvoří ležérní modely s rafinovanými detaily Zdroj: Steilmann Praha

Slavnostního rozkrojení dortu se ujala ředitelka společnosti Steilmann Praha Anna Motlíková a ředitel značky Stones Holger Schmies.
ilustrační foto
ilustrační foto
ilustrační foto
4
Fotogalerie
Značka Stones oslavila v pražské prodejně společnosti Steilmann v obchodním centru Arkády Pankrác dvacet let od svého založení. Slavnostního rozkrojení dortu se ujala ředitelka společnosti Steilmann Praha Anna Motlíková a ředitel značky Stones Holger Schmies.

Popřát značce úspěchy do dalších let přišla mimo jiné řada sportovních celebrit, které Stones obléká. Na slavnostní akci byly kromě přehlídky aktuálních modelů také premiérově představeny fotografie z kolekce jaro/léto 2012 s hráči českého národního fotbalového týmu (například Tomášem Rosickým či Milanem Barošem), kteří pózovali před objektivem Jakuba Ludvíka.

Společnost Steilmann začala vyrábět pánské oblečení v roce 1970. V roce 1991 byla založena pánská značka Stones, jež se z počátku zaměřovala na obleky a pláště.

V roce 2004 přešla, stejně jako následně všechny ostatní značky společnosti Steilmann, pod křídla koncernu Miro Radici a začala se psát nová kapitola vývoje. Stones se postupně vyvinul v plnohodnotnou lifestylovou značku zahrnující i volnočasovou módu, zahájila se etapa další expanze, sortiment obohatila škála doplňků, prádlo a hodinky.

Dnes se modely prodávají ve 40 zemích při celkovém ročním obratu 1,25 miliardy korun. Téměř polovinu z toho stále představuje formální oblečení. Společnost Steilmann Praha byla založena v roce 1993. V současné době provozuje v České republice síť 20 vlastních prodejen, 16 z nich nabízí zboží Stones.