Era opět spojila své síly s Febiofestem

Era se i pro letošní rok stala generálním partnerem filmového festivalu MFF Praha – Febiofest. V pořadí již 19. ročník této sledované kulturní události opět slibuje skvělou podívanou. Mimo kvalitních snímků se mohou návštěvníci rovněž těšit na celou řadu osobností a hvězd filmového plátna. Pro návštěvníky má Era navíc připravenou soutěž o chytré telefony.

„Jsem nesmírně ráda, že se i v letošním roce můžeme prezentovat jako generální partner jedné z největších kulturních akcí u nás. Febiofest je dnes už neodmyslitelnou součástí společenského kalendáře, což dokazuje i jeho rostoucí popularita mezi návštěvníky. Všem divákům bych chtěla touto cestou popřát, aby si z festivalu odnesli spoustu, nejen filmových, zážitků,“ říká Andrea Hubáčková, manažerka marketingové komunikace Poštovní spořitelny.

Era tradičně podporuje umění, je například partnerem nakladatelství Arbor Vitae, po boku Febiofestu stojí už podruhé v řadě a letos se jen pro tuto příležitost zahalila do hávu filmu noir. „Film v tomto žánru natočil i režisér Alfred Hitchock. A nám se tento styl líbí, má nádech něčeho tajemného, fascinujícího. Dokonce byl v devadesátých letech i módním hitem a kdekoli jste se s tímto žánrem mohli setkat,“ dodává Hubáčková.

Era má pro návštěvníky festivalu v Praze i dalších městech připravenou soutěž o chytré telefony Samsung Galaxy Mini 2.