Hvězda televizní show Boyleová vydává třetí album

Susan Boyleová

Susan Boyleová Zdroj: CTK/AP/Shizuo Kambayashi

(VIDEO) Skotská zpěvačka Susan Boyleová, která se díky soutěži talentů stala světovou celebritou, připravuje třetí album. Deska nazvaná Someone To Watch Over Me vyjde v listopadu. Její první dvě desky se probily na přední místa hitparád. Třetí album vyjde 1. listopadu ve Spojených státech, Kanadě, Japonsku a Austrálii a 7. listopadu ve Velké Británii, Francii a zbytku světa.

Padesátiletá Boyleová, nesmělá a fyzickou krásou nepříliš obdařená žena, se před dvěma lety stala senzací díky svému vystoupení v televizní soutěži talentů, kde ohromila publikum i porotu. Od té doby prodala přes 14 milionů nosičů. Její první album I Dreamed A Dream se stalo v roce 2009 celosvětově nejprodávanější deskou.

Příběh Boyleové, který díky internetu zasáhl téměř celý svět, se stane i námětem muzikálu. Bude se jmenovat stejně jako první deska, tedy Snila jsem sen, a bude mít premiéru v březnu v Newcastlu. Pak bude následovat půlroční turné po Spojených státech, Británii a Austrálii. Boyleovou bude hrát skotská herečka Elaine Smithová. Podle producenta Michaela Harrisona má příběh Boyleové „všechny kvality pohádky s tou přidanou hodnotou, že je absolutně pravdivý“.