Monkey Business odstartovaly turné

Kapela Monkey Business slaví deváté narozeniny. A proto darovala svým fanouškům turné po Česku. Začala v Praze.

Jako místo startu turné k devátým narozeninám si o víkendu kapela vybrala O2 Žluté lázně v Praze. Na dvouhodinovém koncertě Matěj Ruppert a další členové skupiny hrají nejslavnější hity z historie Monkey Business a jako bonus přidají písničky z nového alba Twilight Of Jesters?
„Koncert chci určitě vidět. Čekám něco zvláštního, když ještě ke všemu slaví kapela devět let od svého založení,“ říká Robert Lukáč ze Smečna.
Příznivci kapely se mohou těšit na typický pop a funk a překvapivé kostýmy, které členové skupiny pro tento večer připravili.

Koncerty venku mají rádi muzikanti i fanoušci

„Koncert v lázních byl součástí velkého turné Twilight Of Jesters Tour 2009. Na tomto skvělém místě jsme už několikrát hráli a rádi se tam vracíme. Koncerty venku jsou velmi příjemné pro nás i fanoušky,“ komentuje vystoupení v podolském areálu manažer kapely Robert Rozkurz.
„Fanoušci originálních Monkey Business viděli speciální vystoupení pod širým nebem šité na míru našemu areálu,“ podotýká Libor Votruba ze společnosti Taiko, která O2 Žluté lázně provozuje. Podolí není jediným místem, kde oblíbená kapela zahraje. 22. srpna ji čeká koncert v Trutnově, zamíří také do Výravy, Vostrova u Mnichova Hradiště, Plzně, Karviné, Jirkova, Krnova, Kralup nad Vltavou, Kamenice a sérii zakončí 15. října v Liberci.